Nogomet

Video: N'Doye u završnici donio bod Lokomotivu protiv Anžija

Maj Gašparac • nedjelja, 11.11.2012.
Video: N'Doye u završnici donio bod Lokomotivu protiv Anžija
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Lokomotiva izborili su bod u derbiju 15. kola ruskog prvenstva protiv Anžija iz Mahačkale. Ekipa Slavena Bilića gubila je do završnice susreta, a bod joj je donio N'Doye u 84. minuti.

Nogometaši Lokomotiva iz Moskve odigrali su 1:1 s Anžijem u derbiju 15. kola ruskog prvenstva. Ovo je bio četvrti remi momčadi koju vodi Slaven Bilić u prvenstvu ove sezone. Ekipa iz Moskve tako je produžila svoj niz utakmica u kojima nije uspjela pobijediti na šest susreta.

Lokomotiv je protiv Anžija na svojem stadionu stvorio mnogo prilika tijekom utakmice, no vratar ekipe iz Mahačkale Vladimir Gabulov uspješno je čuvao svoju mrežu netaknutom.

Unatoč velikoj dominaciji Lokomotiva, prvi su poveli nogometaši Anžija. U 72. minuti momčad Guusa Hiddinka u vodstvo je doveo Mehdi Carcela, a Lokomotiv je izjednačio 12 minuta kasnije.

Tada je udarac prema vratima Anžija uputio Roman Pavljučenko, lopta je pogodila Damea N'Doyea, promijenila smjer i završila u mreži.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za Lokomotiv.

Nakon 15 odigranih kola Lokomotiv se nalazi na osmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Rusko prvenstvo, 15. kolo:
Rostov - Amkar Perm 3:0
Dinamo Moskva - Alanija 2:0
Terek Grozni - Mordovia Saransk 2:1
Kuban Krasnodar - CSKA Moskva 1:3
Lokomotiv Moskva - Anži Mahačkala 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.11.2012. u 15:32
    S obzirom na kvalitetu igrača i uvjete rada Lokomotiv se ne može nadati ništa više doli prvih 5 mjesta
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.11.2012. u 14:16
    ja san danas gleda samo prvo poluvrime (prvi put lokomotiv uopce)i osta san pozitivno iznenadjen pa ljudi uopce ne igraju lose dapace,price o otkazu bilica su po meni bezveze dezurni san mu kriticar priznajem (mea culpa) ali otkaz stvarno ne zasluzuje ako stvarno igraju ovako svako kolu,da se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • pimpbeckham11.11.2012. u 14:09
    mislim da predsjednica drži bilića, samo zato što joj ga je dobro stavio...a što se tiče znanja, trebao je davnih dana napustiti klupu...pogotovo kad se vidi s kime radi...
    pimpbeckham
  • Master Yoda11.11.2012. u 13:54
    iskreno bez obzira na loše rezultate u zadnje vrijeme, lokomotiv bi bio lud kad bi dao otkaz biliću jer se evidentno vidi da igraju sve bolje i bolje, samo mi nedostaje malo sreće, gledao sam današnju utakmicu i nikako mi nje jasno kako ovo lokomotiv nije uspio dobit
    Master Yoda