Nogomet

Bilić: "Već sam bio u sličnim situacijama, ali Lokomotiv izgleda sve bolje i bolje"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 12.11.2012.
Bilić: "Već sam bio u sličnim situacijama, ali Lokomotiv izgleda sve bolje i bolje"
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv, momčad Slavena Bilića, remizirao je u nedjelju s Anžijem iz Mahačkale, ali bivši hrvatski izbornik ostaje uvjeren da neovisno o nizu bez pobjede radi dobar posao na klupi...

Slaven Bilić i ovoga je vikenda ostao bez pobjede u ruskom prvenstvu. Lokomotiv iz Moskve i Anži odigrali su neriješeno, 1:1, ali bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije hrabri predstava njegovih igrača, koja sugerira da dolaze i bolji rezultati.

"Ponovno smo zaslužili pobijediti jer smo bili bolji suparnik. Na terenu je u drugom poluvremenu bio samo Lokomotiv, uz dužno poštovanje Anžiju. Stvorili smo brojne prilike, samo ih nismo iskoristili. Svi su nesretni zbog ovakvog ishoda, no uvjeren sam da smo na pravom putu. U svakoj utakmici Lokomotiv izgleda sve bolje i bolje i pokazuje svoj karakter. Ponosan sam na svoje igrače i ne sumnjam da ćemo uskoro okončati ovo nesretno razdoblje", komentirao je hrvatski stručnjak.

Bilić je istaknuo kako mu trenutačni pritisak nije stran: "Već sam bio u sličnim situacijama. Osim toga, u drugim europskim ligama ima još boljih momčadi koje ne osvajaju bodove i čije su negativne serije još duže. Na našim treninzima vlada sjajna atmosfera i svojim ćemo se radom izboriti za napredak".

"Sreća će nas jednom pomaziti, a tada je više nećemo ispuštati iz ruku", zaključio je.

Lokomotiv u ruskom prvenstvu drži osmu poziciju, s 22 osvojena boda, a vodeći je moskovski CSKA s 36 bodova. Slijede Zenit i Anži koji su skupili 33 boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 21:15
    gledao sam tekmu i moram priznati da je Lokomotiv fantasticno odigrao..samo gol kao da je bio uklet
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 20:02
    Točno, jednostavno Bilić nema toliko kvalitetnih igrača kao ove ekipe, i ulazak u prvih 5 bi bio velik rezultat za Bilića.
    Obrisan korisnik
  • narada10812.11.2012. u 19:47
    problem je da u ruskoj ligi ima dosta novaca koji se investira u ekipe (i u strane trenere) tako da te trenutno prve pet momcadi kao CSKA, Zenit, Anzi, Groznyi i Spartak igraju vrlo kvalitetan nogomet.
    narada108
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 19:40
    JEBAJI GA BILIĆU,SAMO SE REZULTAT PAMTI
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 18:54
    U subotu bilić i lokomitv lagano dobijaju Samaru :)))
    Obrisan korisnik