Nogomet

Video: Bivši igrač Lokomotive i Dinama na radaru više europskih klubova

Ivan Dominik • ponedjeljak, 12.11.2012.
Video: Bivši igrač Lokomotive i Dinama na radaru više europskih klubova
Foto: Martina Japundžić

Švedski nogometaš eritrejskog podrijetla koji igra na poziciji srednjeg braniča, Walid Atta, mogao bi vrlo brzo promijeniti klub sudeći prema riječima njegova menadžera. Solidni stoper švedskog Helsingborgsa, koji je dio karijere proveo i u zagrebačkim klubovima - Dinamu i Lokomotivi, u siječnju će vjerojatno napustiti svoju domovinu...

Sudeći po izjavama nogometnog agenta Walida Atte za švedske medije, njegov bi štićenik već početkom narednog prijelaznog roka, koji starta na zimu, mogao promijeniti klub te napredovati u neku od najboljih europskih nogometnih liga.

Trenutno stoper švedskog Helsingborgsa, a nekad branič zagrebačkog Dinama te Lokomotive, Atta je zabilježio nekoliko briljantnih partija u dresu jednog od najboljih švedskih nogometnih klubova, igrajući Europsku ligu. Šveđanin eritrejskog podrijetla mogao bi, kaže njegov menadžer, uskoro postati igračem nekog od jačih europskih klubova:

"Klubovi se konstantno zanimaju za Walida i zovu te se raspituju za njega. Ja sam trenutno u kontaktu s klubovima iz Engleske, Njemačke, Francuske i Turske. Walid je odigrao vrlo dobro nekoliko utakmica za Helsingborgs u Europskoj ligi", izjavio je menadžer 26-godišnjaka rođenom u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, Hasan Cetinkaya, za portal Fotbolldirekt.se.

Za bivšeg igrača Dinama i Lokomotive zanimala su se već tri neimenovana europska kluba tijekom ljeta, no sve ponude je Helsingborgs tada odbio, prenosi SkySports. Međutim, Atta je nastavio oduševljavati svojim igrama te će ga ovoga siječnja biti vrlo teško zadržati u klubu, a toga su očito svjesni i u Švedskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.11.2012. u 10:22
    Je, Lijepa naša je toliko relevantna u nogometnim okvirima da će menadžer jednog solidnjikavog igrača plaćati članak da utrlja u nos Dinamu što Atta nije uspio ovdje. Čuj kak zvučiš :p
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.11.2012. u 09:13
    Ovo mi izgleda kao nategnuti sponzorirani clanak od njegovog menadzera. Bas da ce iz Helsingborga direktno uskociti u Real Madrid, ne vjerujem.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 23:44
    puljić niti nije klinac, nije je baš domaći.. koliko znam rođen je u bih, i vjerujem da neće vidjet HR repku, osim ako mamić ne napravi nešto nemoguće..
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo12.11.2012. u 23:15
    Atta je imao tešku ozlijedu dok je bio u RH i već je zašao u godine kada ima više smisla dati domaćem klincu šansu nego strancu da kreće ispočetka..
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik12.11.2012. u 22:37
    da, bitno da panj od puljića igra :S
    Obrisan korisnik