Košarka

Tomas: "Malo me iznenadio ždrijeb, ali nisu Španjolska i Slovenija nepremostive prepreke"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 19.11.2012.
Tomas: "Malo me iznenadio ždrijeb, ali nisu Španjolska i Slovenija nepremostive prepreke"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Marko Tomas, hrvatski košarški reprezentativac, prokomentirao je ždrijeb skupina Europskog prvenstva koje će iduće godine biti održano u Sloveniji...

Hrvatska je ždrijebom u Sloveniji smještena u skupinu C Europskog prvenstva te će igrati protiv prvaka Španjolske, domaćina Slovenije, zatim Poljske, Češke te Gruzije.

"Skupina je dosta atraktivna, sve su to kvalitetne momčadi. Malo me iznenadio ždrijeb, morat ćemo pružiti najbolje partije želimo li u drugi krug natjecanja", smatra Marko Tomas.

Član zagrebačke Cedevite ipak vjeruje da Hrvatska može osigurati plasman među prve tri momčadi u tako zahtjevnom društvu.

"Nisu Španjolska i Slovenija nepremostive prepreke, koliko god su težak protivnik. Najvažnije nam je proći dalje, a onda ćemo vidjeti. Europsko je prvenstvo svaki put sve jače, nekadašnji su prolaznici sada ozbiljni suparnici", prenosi Media servis njegove riječi..

Ždrijeb naposljetku ne smije biti razlog za loše raspoloženje, ali nužan je oprez, naglasio je Tomas: "Ne bi nam bilo lako niti u jednoj od izvučenih skupina".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 20:12
    Ždrjeb je takav kakav je .Plasirali smo se na Euro i sa bilo kojim ždrijebom se trbalo računati.Mi moramo odigrati maksimalno koliko možemo i onda će ispast sve u redu.Sretno našim momcima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 17:44
    " Europsko je prvenstvo svaki put sve jače, nekadašnji su prolaznici sada ozbiljni suparnici" neznam jel to zato sto su svi sve bolji ili mi sve losiji..
    Obrisan korisnik