Nogomet

Costacurta: "Očekivao sam više od Livaje"

Lovro Štrbinić • subota, 24.11.2012.
Costacurta: "Očekivao sam više od Livaje"
Foto: EPA

U redovima talijanskog Intera u utakmici Europske lige protiv Rubina u četvrtak Marko Livaja je dobio priliku od prve minute, ali nakon susreta nije dobio pozitivne kritike bivšeg velikana Milana. Pomalo očekivano s obzirom na poraz Intera rezultatom 3:0.

Proteklog četvrtka u borbu za prvo mjesto u skupini Europske lige i nešto bolji status u ždrijebu šesnaestine finala tog natjecanja krenuli su Rubin i Inter. Gosti iz Milana krenuli su u susret s nešto mlađim sastavom, no na kraju su doživjeli rezultatski debakl.

Poraz od 3:0 možda je previsok s obzirom na prikazano na travnjaku, na kojem je mladi hrvatski napadač Marko Livaja dobio priliku od prve minute. Ipak, Stramaccioni ga je nakon 45 minuta ostavio u svlačionici.

S obzirom na njegovo osobni, ali i učinak cijele momčadi, ne čudi izjava nekadašnjeg velikana Milana Alessandra Costacurte za Sky Sports: "Moram priznati da sam imao velika očekivanja od novog Livajinog nastupa."

"Ostali smo bez ičega kada je njegova igra u pitanju", nastavio je nekadašnji talijanski reprezentativac, kojem je Hrvat svojim prijašnjim ovosezonskim izvedbama očito podignuo razinu očekivanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.11.2012. u 10:05
    A bogami nije Sammir nego Livaja dao dvije lopte, asistencija sa tri metra je svejedno asistencija.
    Obrisan korisnik
  • Showballs25.11.2012. u 01:40
    Jedino šta je on dokazo na toj tekmi je da ima još dosta žganaca za jest prije nego šta će bit dovoljno dobar za uži izbor u napadu. Te lopte Jelaviću nije dao Livaja, već Sammir, a "asistencija" Sammiru je bilo dodavanje na 3 metra, nakon čega je ovaj pucao sa 20-ak metara, lol.
    Showballs
  • Obrisan korisnik24.11.2012. u 19:58
    A Livaja je prikazao kako je veliki talent na tekmi Hrvatske i 1.HNL selekcije, asistirao gol Sammiru, dao dvije odlične lopte Jelaviću koji je tu utakmicu fulao sve što je mogao i borio se, odličan je i mislim da nije za posudbu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.11.2012. u 19:56
    Milanista oni možda igraju, ali do kada će oni moći igrati sva trojica od prve do zadnje? Objektivno ti ne pratiš utakmice Intera u kojima se vidi koliko padaju na igri Milito i Cassano na kraju tekme.
    Obrisan korisnik
  • Falcao 924.11.2012. u 14:33
    Ma kakvi samo više od pola igrača početnog sastava Hrvatske su iz Hajdukove škole
    Falcao 9