Nogomet

Lendrić zabio u prolazu u belgijskom kupu

Ivor Krapac • četvrtak, 29.11.2012.
Lendrić zabio u prolazu u belgijskom kupu
Foto: Bruno Karadža

Ivan Lendrić, nekadašnji napadač splitskog Hajduka, počeo je zabijati u dresu belgijskog Zulte Waregema, čiji je član od ovoga ljeta. Nakon što je tijekom vikenda Waregemu donio prvenstvenu pobjedu u Gentu (1:0), bio je strijelac i u ogledu belgijskog kupa protiv Charleroija, u prolasku njegove momčadi u četvrtfinale...

Nekoliko dana poslije pogotka na putu do pobjede u Gentu, Ivan Lendrić ponovno je bio strijelac za Zulte Waregem. Novi pogodak 21-godišnjeg splitskog napadača dogodio se u srijedu u utakmici osmine finala belgijskog kupa na putu do prolaska protiv Charleroija, uz odluku u Waregemovu korist poslije izvođenja 11-eraca.

Prvih 90 i 120 minuta završilo je s 2:2. Lendrić je pritom zabio za izjednačenje svoje momčadi na 1:1 u 34. minuti, a za njegovu je momčad strijelac bio i Colpaert, koji je u 79. minuti donio 2:2. Charleroi je dvaput ispuštao vodstvo, poslije golova Boppa u 25. i Kudemora u 72., a dodajmo i da su i jedni i drugi završili utakmicu s desetoricom. U Waregemovoj momčadi bio je isključen Bruzzese (45.), a kod suparnika Escoe (76.).

Waregem je u raspucavanju s 11 metara osigurao prolazak u četvrtfinale s 4:2.

Belgijski kup, osmina finala:
Zulte Waregem - Charleroi 2:2 (4:2 - 11 m)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!