Nogomet

Stipe Pletikosa ipak spreman za novo kolo ruskog prvenstva

Mihaela Bradovski • petak, 30.11.2012.
Stipe Pletikosa ipak spreman za novo kolo ruskog prvenstva
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ozljeda lista je čini se iza Stipe Pletikose i hrvatski reprezentativac bi se trebao vratiti na gol Rostova. Pletikosa je ozljedu zaradio u susretu prošlog kola protiv Mordovije, no prema posljednjim informacijama, spreman je za nastup...

Kako ozljede lista noge mogu biti prilično neugodne, vijest o izlasku Stipe Pletikose s travnjaka u susretu prošlog kola zbog problema s listom izazvala je priličnu pozornost. Međutim, pokazalo se kako nije riječ o težoj ozljedi i hrvatski reprezentativac je na dobrom putu potpunog oporavka.

Pletikosa je igru napustio već u 32. minuti zbog problema koje je počeo osjećati, do srijede je trenirao odvojeno od prve momčadi, ali već u četvrtak je normalno odradio cijeli trening te znači da bi se trebao vratiti među vratnice već za vikend kada Rostov gostuje kod Krilje Sovjetov iz Samare.

Rostov se trenutno nalazi na 12. mjestu, jednu poziciju iznad opasne zone i s četiri boda više od Novgoroda koji drži 13. mjesto. Krilja Sovjetov je trenutno 14. i ima imperativ u susretu s Pletikosinim klubom za ostvarivanjem pobjede kako ne bi izgubio priključak za ostatkom lige. S druge strane, Rostov može puno toga dobiti i možda čak napraviti korak ka približavanju sredini ljestvice.

Inače, Pletikosa je odradio svih dosadašnjih 17 kola od prve minute, sve susrete je branio po 90 minuta osim posljednjeg protiv Mordovije kada je nakon pola sata zbog ozljede napustio igru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.11.2012. u 21:49
    Stipeeec legenda!!!
    Obrisan korisnik