Nogomet

Video: Bilićev Lokomotiv upisao treću uzastopnu pobjedu

Lovro Štrbinić • subota, 01.12.2012.
Video: Bilićev Lokomotiv upisao treću uzastopnu pobjedu
Foto: Kristijan Komarica

Lokomotiv iz Moskve pod vodstvom hrvatskog trenera Slavena Bilića došao je do treće uzastopne pobjede u ruskom nogometnom prvenstvu. Ovaj put Moskovljani su bili bolji od Alanije s minimalnih 1:0...

Nakon niza loših rezultata i krize za vrijeme koje se često spominjao njegov otkaz kao jedna od mogućnosti Slaven Bilić je dočekao lijepe trenutke u svojoj ruskoj avanturi. Njegov Lokomotiv došao je, naime, do treće uzastopne pobjede u prvenstvu.

U 18. kolu ruske nogometne lige moskovski klub slavio je u gostima kod Alanije. Za pobjedu je bio dovoljan pogodak glavom Grigorieva u 12. minuti susreta, a do kraja susreta rezultat se nije mijenjao.

Vedran Ćorluka odradio je svih 90 minuta u redovima Lokomotiva, a pritom je zaradio žuti karton. Dario Krešić, pak, nije ulazio u igru već je susret odgledao s klupe za pričuve.

Lokomotiv je novom pobjedom nadogradio prethodna dva slavlja i trenutno se nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 31 osvojenim bodom. Na vodećem mjestu je moskovski CSKA s 40 bodova i odigranom utakmicom manje.

Ruska nogometna liga, 18. kolo:
Alania - Lokomotiv Moskva 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.12.2012. u 22:38
    ma zna Slaven, samo malo mu je sreća okrenula leđa. Volio bi da osvoji mjesto koje vodi u Europa Ligu, pa da ga tu vidimo...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2012. u 18:37
    Bravo Slavene!
    Obrisan korisnik