Nogomet

Spalletti: "Prestar sam za Milan, a volio bih trenirati u Engleskoj"

Borna Rupnik • utorak, 04.12.2012.
Spalletti: "Prestar sam za Milan, a volio bih trenirati u Engleskoj"
Foto: Bruno Karadža

Trener Zenita, talijanski stručnjak Luciano Spalletti, navodio se u nekim kombinacijama za novog trenera Milana. Međutim, tu je opciju prekrižio te izrazio svoje preferencije...

Luciano Spalletti, 53-godišnjak na klupi ruskog velikana iz Sankt Peterburga, ne vjeruje da može dobiti poziciju na klupi Rossonera. Sadašnji trener Massimiliano Allegri već je neko vrijeme na udaru kritika zbog slabih rezultata u prvenstvu, a upravo se Spalletti spominjao kao moguća zamjena.

"Prestar sam za Milan. Uostalom, želim ostati u Rusiji", izjavio je Talijan uoči ogleda Zenita i Milana u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka.

"U Zenitu sam u dobrom odnosu s predsjednikom i nedavno sam produžio svoj ugovor", dodao je strateg koji je od 2009. i dolaska u Zenit uzeo dva naslova prvaka Rusije.

Kada bude odlazio iz Zenita, priznao je, želja mu je Premiership: "Volio bih jednom u budućnosti trenirati u Engleskoj".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2012. u 20:04
    Valjda se boji da bi nakon 2-3 godine završio ko Pirlo... :P
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.12.2012. u 19:14
    Najbolje igračke godine, a on trener :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.12.2012. u 17:11
    prestar?? pa mogao bi ti jednu sezonu odradit i na zadnjem veznom, a kasnije na kaljenje u Cesenu pa nazad zacementirat mjesto u prvih jedanaest....
    Obrisan korisnik