Nogomet

Myhajlyčenko: "Prave igre nije bilo, oba pogotka su rezultat sreće"

S Maksimira:Josip Piršljin • utorak, 04.12.2012.
Myhajlyčenko: "Prave igre nije bilo, oba pogotka su rezultat sreće"
Foto: FaH

Kijevski Dinamo ipak nije napustio Zagreb s pobjedom premda su igrači Oleksija Myhajlyčenka vodili cijelo drugo poluvrijeme. Na kraju su primili gol iz jedanaesterca čime je uvelike bio zadovoljniji zagrebački sastav. Trener gostiju nije bio previše razočaran s obzirom da Kijevljanima ova utakmica nije previše značila.

Ukrajinska momčad došla je na Maksimir s ciljem pobijediti i tako zaključiti nastup u Ligi prvaka, te se okrenuti Europskoj ligi. Igrali su bez nekoliko standardnih prvotimaca, a bodom nisu bili previše zadovoljni, ali niti previše razočarani.

"Utakmicu nije toliko teško komentirati, prave igre nije ni bilo po ovakvim uvjetima, radilo se dosta o sreći. Mora se reći da se zagrebački Dinamo bolje snašao. Nama je bilo teže, a mislim da su obje ekipe imale puno sreće kod postignutih pogodaka", kazao je zamjenik Olega Blohina.

Myhajlyčenko je razlog rezervirane igre Kijevljana našao u lošem vremenu i lošem terenu koji nije dopuštao njegovim igračima da razviju svoju igru.

"Snijeg je ometao igru, jako loše smo vidjeli linije. Drago mi je da smo se uspjeli nekako prilagoditi i igrati nogomet unatoč svemu što se dogodilo. Igru ne treba previše komentirati, šteta što smo remizirali, bili smo blizu pobjede."

Ukrajinski trener nije bio previše raspoložen za razgovor s novinarima iz svoje zemlje, bio je vrlo kratak, a za kraj je pohvalio i svoje večerašnje protivnike.

"Dinamu nije puno značio ovaj bod, ali su se za njega dobro potrudili i na kraju ga zasluženo osvojili", rekao je Myhajlyčenko koji očito nije dobro shvatio veselje publike i igrača nakon završetka utakmice, te koliko im je ustvari važan ovaj remi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 00:05
    s koje planete si ti dosao
    Obrisan korisnik