Nogomet

Krstanović: "Bio sam uvjeren da ću zabiti. Svi su nas već otpisali"

S Maksimira:Borna Rupnik • srijeda, 05.12.2012.
Krstanović: "Bio sam uvjeren da ću zabiti. Svi su nas već otpisali"
Foto: Kristijan Komarica

Junak posljednje ovosezonske Dinamove večeri u Ligi prvaka postao je Ivan Krstanović. Strijelac jedinog pogotka nije sumnjao da će u petoj minuti sudačke nadoknade biti uspješan s bijele točke...

"Bio sam uvjeren da ću zabiti", kratko i jasno poručio je Ivan Krstanović, džoker s klupe Krunoslava Jurčića, koji je realizirao kazneni udarac za konačnih 1:1 protiv Dynama iz Kijeva.

Fatos Beqiraj: "Da sam ja zabio svoju priliku, možda ne bismo zabili ovu na kraju. Imao sam čistu šansu za 1:1, pokušao sam ono najbolje, ali teren je bio težak, a i noge su bile teške. Ciljao sam kut, ali lopta zbog snijega nije skrenula u željenom smjeru i završilo je tako kako je završilo. Ovaj nam je bod nagrada za trud. Dinamo ima kvalitetu, a siguran sam da će uhvatiti kontinuitet osvajanja bodova u Ligi prvaka".

Hrvatskom je prvaku to bio prvi pogodak, vrijedan prvog boda, a kazneni je udarac Krstanović sam izborio: "Da, njihov me vratar zakvačio. I ne, nikada u karijeri nisam promašio jedanaesterac".

"Na kraju je pogodak došao kada smo se najmanje nadali", dodao je.

Krstanović je istaknuo kako je njegov pogodak nagrada za sve ono dobro što je Dinamo pokazao u posljednjih 90 minuta u Ligi prvaka: "Bio je težak teren, ali stvorili smo dosta prilika. Na kraju smo zasluženo zabili taj pogodak i zasluženo smo osvojili taj bod".

"Svi su nas već otpisali, govorili o rušenju negativnih rekorda, ali pokazali smo da tome ne mora biti tako. Odigrali smo dobre utakmice i protiv Porta i protiv Paris Saint Germaina, a odigrali smo dobro i danas", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2012. u 00:08
    "Svi su nas već otpisali", odakle??? Ovo je zbilja jadno, kolika euforija za rijetko viđen neuspjeh u LP. Jadni smo kad su nam kriteriji ovako niski.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 16:17
    Hahaha opće slavlje ko da su osvojili ligu prvaka a ne jedan bod, dokazana ona da nas sitinice čine sretnim
    Obrisan korisnik
  • nido05.12.2012. u 14:20
    Cestitam Krle ali sada bih ja napravio malu zamjenu: Kramarica u Dinamo a Krleta u Lokomotivu i svi sretni!!!
    nido
  • Mithrandir05.12.2012. u 11:55
    Čestitke Krstanoviću i ostalim dečkima na izborenom remiju. Iako je izboren bod u posljednjim trenucima, pa moraju biti sretni zbog toga, po prikazanome trebala je biti pobjeda. Gosti iz Kijeva praktički iz jedinog udarca zabili gol, dok s druge strane dinamo je dosta toga promašivao(opet). Šanse... [više na forumu]
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 10:18
    Djuro nekad su to bile ekipe puno bolje od ove danas, i bolji treneri, i puno manja je bila razlika u lovi medju klubovima... a nakon svega sto se dogadjalo zadnje 2 sezone u ligi prvaka treba proslaviti ovaj bod i napokon vidjenu zelju igraca da nesto naprave .. kad ovako igraju i bore se onda mi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik