Nogomet

Krstanović: "Doživio sam pravu eksploziju emocija nakon gola"

Maj Gašparac • srijeda, 05.12.2012.
Krstanović: "Doživio sam pravu eksploziju emocija nakon gola"
Foto: Kristijan Komarica

Zagrebački Dinamo u posljednjem kolu skupine A Lige prvaka odigrao je 1:1 s Dynamom iz Kijeva. Nogometaši hrvatskog prvaka time su osvojili jedan bod, a strijelac vrijednog pogotka za Modre bio je Ivan Krstanović.

U posljednjem kolu Lige prvaka zagrebački Dinamo je bio u rezultatskom zaostatku do samog kraja susreta protiv Dynama iz Kijeva. No, Ivan Krstanović je u posljednjim minutama izborio jedanaesterac, a potom ga i sam realizirao za izjednačenje i vrijedan bod Modrih.

Napadač hrvatskog kluba u igru je ušao u 60. minuti i pokazao se kao pravi džoker s klupe. "Kada mi je trener rekao da ću ući odmah sam osjetio pozitivnu tremu. Imao sam samo jako veliku želju pomoći suigračima da izvučemo dobar rezultat", izjavio je Krstanović za službenu klupsku stranicu.

Krstanović se osvrnuo i na završnicu utakmice i uvjete za igru koji su bili daleko od idealnih: "Teren je bio grozan. Loptu je bilo gotovo nemoguće kontrolirati po zemlji. Čak je i Šimunić pri kraju došao u napad pomoći u skoku."

Napadač Modrih kratko je najavio i nadolazeći susret u prvenstvu: "U nedjelju nas u Osijeku očekuje posljednja utakmica ove godine i želimo novu pobjedu. Pobijedili smo u posljednjem kolu Lokomotivu, osvojili bod u Ligi prvaka, a godinu želimo zaključiti pobjedom".

Krstanović je zatim prokomentirao svoj pogodak iz jedanaesterca, kojeg je i sam izborio. "Vidio sam da njihov vratar izlazi i u pravom trenutku 'piknuo' loptu pored njega, što je bio taman da me zakvači i da sudac pokaže na bijelu točku".

"Bio sam siguran da ću zabiti. Nikad nisam promašio jedanaesterac i znao sam da neću niti ovaj put."

Nakon što je postigao pogodak iz kaznenog udarca Krstanović je u slavlju skinuo dres, zbog čega je dobio i žuti karton: "Doživio sam pravu eksploziju emocija kada sam zabio za izjednačenje. Pogodak je bio stvarno važan za nas u svlačionici i za sve koji vole Dinamo."

"Nije mi žao zbog kartona, isplatilo se", zaključio je napadač Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 22:15
    krstanović je cool tip
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 16:56
    E da je Ćiro znao za tu taktiku 98. da im je samo na poluvremenu rekao da ne smiju sjesti. bili bi prvaci svijeta. Kruno genijalac si. Sa tobom smo uspjeli dati gol, što je vrlo rijedak slučaj u igri zvanoj nogomet.
    Obrisan korisnik