Nogomet

Jarmolenko: "Neću lagati i reći da sam vidio Kelavu ispred crte. Samo sam pucao prema golu"

Borna Rupnik • četvrtak, 06.12.2012.
Jarmolenko: "Neću lagati i reći da sam vidio Kelavu ispred crte. Samo sam pucao prema golu"
Foto: FaH

Andrij Jarmolenko smrznuo je ionako smrznuti Maksimir u posljednjoj akciji prvog poluvremena dvoboja zagrebačkog i kijevskog imenjaka. Poslije je priznao da je imao sreće, ali kasnim izjednačenjem usrećili su se i Modri...

Unatoč boljoj igri zagrebačkog Dinama po vrlo teškim, snježnim uvjetima na Maksimiru. kijevski Dynamo bio je na pragu osvajanja sva tri boda. Vodstvo gostima u šestom kolu Lige prvaka donio je Andrij Jarmolenko netom prije odlaska na odmor.

"Neću lagati i reći da sam vidio Kelavu ispred crte. Samo sam pucao prema golu i dogodilo se da je lopta vrlo lijepom putanjom ušla u mrežu", iskren je bio Ukrajinac.

Šime Vrsaljko: "Presretni smo. Mnogi su mislili da ćemo izgubiti, no Dinamo je definitivno napredovao od prve do zadnje utakmice u Ligi prvaka. Šteta je što sada više nemamo utakmica, ali nadamo se novom nastupu iduće godine".

"O samoj utakmici teško je govoriti, s obzirom na teren i vremenske prilike. Naglasak je bio na borbenosti i mislim da je Dynamo tu odigrao kako treba. Nikada nismo igrali po takvom travnjaku i nije bilo lako, udarali smo loptu kao u omladinskim školama", dodao je Jarmolenko.

Njegov suigrači, Lukman Haruna, slaže se da je dublja analiza igre bespredmetna, s obzirom na okolnosti s kojima su se susreli igrač istrčavši na Maksimir.

"Bilo je teško, morali smo se prvo naučiti nositi s uvjetima. Bilo je previše snijega za smislenu igru i to jednostavno moramo prihvatiti. U zadnjoj smo minuti izgubili malo koncentracije, no i to je nogomet. Ispali smo iz Lige prvaka, ali raduje nas nastavak natjecanja u Europskoj ligi", rekao je Haruna.

Bod Dinamu donio je Ivan Krstanović iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2012. u 17:39
    Sad si ga zabio i nećeš nikad više ovako :)
    Obrisan korisnik