Nogomet

Modrić "ušao u cipele Xabija Alonsa" i u momčad kola Lige prvaka

Ante Zovko • petak, 07.12.2012.
Modrić "ušao u cipele Xabija Alonsa" i u momčad kola Lige prvaka
Foto: EPA

Sjajna partija u pobjedi 4:1 protiv Ajaxa u šestom kolu skupine D Lige prvaka Luki Modriću donijela je uvrštenje u momčad kola po izboru nogometnog portala Goal.com.

Osiguravši prolaz, Real Madrid mogao je odigrati posljednju utakmicu s igračima koji su imali manju minutažu tijekom jeseni, a jedan od njih bio je i Modrić koji je zamijenio standardnog Xabija Alonsa i nije razočarao. Pohvalio ga je trener Jose Mourinho, ali i Goal.com:

"Još jedan igrač koji je nadigrao svoje protivnike je Luka Modrić. Hrvat je ušao u cipele Xabija Alonsa protiv Ajaxa i bio klasa više svojim preciznim dodavanjima i pametnim kretanjem."

Hrvatski je reprezentativac zaradio četiri i pol zvjezdice od mogućih pet. U momčadi kola pridružio mu se Jose Callejon.

Vrata momčadi kola čuva Valencijin Vicente Guaita, bekovi su Anjukov iz Zenita i Duda iz Malage. Sredinu obrane pokrivaju Thiago Silva (PSG) i Giorgio Chiellini (Juventus).

Modriću u sredini društvo radi Arturo Vidal iz Juventusa, a uz Callejona u ofenzivnom dijelu veznog reda istaknuti su i Bayernov Xherdan Shaqiri i Chelseajev Juan Mata. Giorgios Samaras iz Celtica u takvoj je formaciji završio u napadu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 18:46
    Mislim mali korak za Modrića, a velik za nas.... Jednaput uđe u momčad kola u zadnjem krugu kad je sve riješeno i onda neki igrač, dajte još puno kupusa, palente i sokića dok se on uklopi u igru Reala
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 17:47
    bit će nešto od luke :)
    Obrisan korisnik
  • dino2607.12.2012. u 17:41
    ajd napokon nekog kruha od modrića
    dino26