Nogomet

Hulk: "Sve je riješeno, usredotočen sam na osvajanje ruskog prvenstva"

Lovro Štrbinić • subota, 08.12.2012.
Hulk: "Sve je riješeno, usredotočen sam na osvajanje ruskog prvenstva"
Foto: EPA

Brazilac Hulk početkom sezone stigao je u ruski Zenit i unatoč velikim očekivanjima nije tom klubu donio željeni dodatni rezultatski iskorak. Na to su se nadovezali i nesporazum s trenerom te najava odlaska, ali čini se da su svi problemi riješeni.

Transfer vrijedan 40 milijuna eura doveo je tijekom ljetnog prijelaznog roka Brazilca Hulka u Zenit, čime je dotadašnji napadač Porta postao najveća zvijezda momčadi iz St. Petersburga. Ipak, u dosadašnjih nekoliko mjeseci još uvijek nije opravdao u njega uloženi novac.

Također, nakon što je nekoliko puta izlazio iz igre prije kraja utakmice Brazilac se požalio na svoj status, najavljujući čak i mogućnost odlaska. " Ako se situacija sa Lucianom Spallettijem ne riješi, mogao bih otići u siječnju", nedavne su riječi Hulka koje su privukle dosta pažnje.

Ipak, nekoliko dana nakon toga čini se da je problem između igrača i kluba riješen, odnosno kako do odlaska neće doći. Potvrda toga su igračeve riječi: " Sve je riješeno. Razgovarao sam s trenerom i sa upravom i transparentni smo jedni prema drugima. Nikad nisam bio zamijenjen tri puta zaredom, ali sada je sve jasnije."

"Usredotočen sam na cilj osvajanja ruskog prvenstva sa Zenitom", poruka je Hulka za kraj ove priče koja zasad neće imati neke teže posljedice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!