Nogomet

Stramaccioni: "Livaja je sa svojim pogocima bio pravi protagonist"

Ivor Krapac • subota, 08.12.2012.
Stramaccioni: "Livaja je sa svojim pogocima bio pravi protagonist"
Foto: EPA

Poslije dva pogotka koje je zabio u četvrtak u Europskoj ligi, na nastup Marka Livaje u domaćem remiju protiv azerbajdžanskog Neftčija osvrnuo se i Interov trener Andrea Stramaccioni. Zadovoljan učinkom 19-godišnjeg hrvatskog napadača, Stramaccioni je istaknuo da u milanskom klubu ne namjeravaju prepustiti Livaju nekom drugom, makar na posudbu, o čemu se nedavno nagađalo...

Marko Livaja je ranije ovog tjedna bio dvostruki strijelac u remiju milanskog Intera u ogledu s Neftčijem iz Bakua (2:2) na domaćem terenu, a poslije te utakmice, efikasnost 19-godišnjeg hrvatskog napadača komentirao je Interov trener Andrea Stramaccioni. Za Livajino izdanje protiv Azerbajdžanaca imao je samo lijepe riječi.

"Livaja je sa svojim pogocima bio pravi protagonist, osvrnuo se Stramaccioni: "I ja osobno, a i moji suradnici uvijek smo imali dobro mišljenje o njemu. Odlučili smo ga zadržati s obzirom na to da ima kvalitetu."

Sudeći po ovim trenerovim riječima, 19-godišnjeg hrvatskog napadača neće prepustiti nekom drugom klubu, ali Stramaccioni je dodao i da pred Livajom ima još dosta posla: "Još je uvijek vrlo mlad, a kao i svi ostali, treba nastaviti raditi i pritom ostati skroman."

Bez obzira što nisu došli do pobjede, sličnu, pozitivnu poruku Interov trener imao je i za svoje ostale adute koji su bili na terenu protiv Neftčija, uglavnom one mlađe. "Bili su dobri, čestitam tim mladim momcima. Dobar je znak za nas kada reagiraju tako kvalitetno", istaknuo je Stramaccioni, dodajući da se sada ne smiju opustiti ili previše poletjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.12.2012. u 16:31
    mali je potencijal samo da ga razvije!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.12.2012. u 14:30
    nadam se da ćeš uspjet markane.sretno i forza inter :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2012. u 15:53
    Nasljednik Šukera... Dobar je samo da je od onolikog gola jučer pogodio drugu stranu, a ne igrača u mreži sudac bi sviro za hat trick ma i ovako je dobro samo naprijed Marko
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2012. u 15:34
    budući glavni napadač reprezentacije... ako nastavi sa svojim razvojem kako napreduje..
    Obrisan korisnik