Nogomet

Livaja: "Čast mi je nositi dres Intera, šteta što nije priznat treći gol"

Mihaela Bradovski • petak, 07.12.2012.
Livaja: "Čast mi je nositi dres Intera, šteta što nije priznat treći gol"
Foto: EPA

U posljednjem kolu skupine Europske lige Inter je na svom travnjaku remizirao s Neftčijem 2:2, a dvostruki strijelac bio je Marko Livaja. Livaja je imao priliku za postizanje i trećeg pogotka, međutim to ga nije oneraspoložilo...

Marko Livaja je još jednom predvodio napad Intera u Europskoj ligi i još jednom je bio među strijelcima. Ovaj put je postigao dva pogotka, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Neftčija.

"Velika je čast nositi dres Intera, za mene je ispunjenje sna nastupati za tako veliku momčad. Mislim da sam postigao tri gola, ali suci nisu vidjeli da je lopta prešla gol liniju, no nema brige, idući put ću biti uspješniji", rekao je Livaja.

Mladi hrvatski reprezentativac se posebno zahvalio treneru Andrei Stramaccioniju koji mu puno pomaže.

"Spreman sam igrati bilo koju poziciju koju trener Stramaccioni traži od mene, velika mi je potpora, ulijeva mi samopouzdanje i jako sam mu zahvalan na tome. Jako sam sretan što sam uopće u Interu i uvijek ću davati sve od sebe na travnjaku", dodao je.

Trener milanske momčadi Andrea Stramaccioni posebno je čestitao svojim mladim igračima koji su pokazali da mogu igrati jako dobar nogomet.

"Puno pozitivnih stvari smo vidjeli u ovom susretu. Mladi igrači su pokazali kako su dorasli zadatku i moram im čestitati. Scve čestitke i Pieru Ausiliju, Robertu Samadenu i Pierluigiju Casiraghi koji stoje iza naše nogometne akademije", govorio je Stramaccioni.

Interov stručnjak nije imao posebnih želja u ždrijebu za sljedeću rundu natjecanja, sada je usredotočen na prventveno i kup natjecanje.

"Naš cilj je poznat i želimo otići do kraja u Europskoj ligi, koga god izvučemo bit ćemo zadovoljni. Sada sam usredotočen na Serie A i Coppa Italiju, o Europi ćemo razmišljati ponovno u veljači."

Europska liga, skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Inter2:2Neftči
Partizan1:1Rubin Kazan
1Rubin Kazan 610:3+714
2Inter 510:9+18
3Neftči 64:8-43
4Partizan 53:7-43

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 17:37
    kak si loše pucal nit nisi zaslužil da ti se prizna, cijeli gol ti bil prazan... volim inter i sve najbolje ti želim, ubuduće da takve stvari ulaze da ne mora sudac razmišljati bil gol ili ne
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 16:07
    Peti sudac je nešto malo pomogao, ali još uvijek ima previše greški.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 13:27
    koji je smisao sudaca kraj gola ako ovo nisu u stanju vidit sa 2-3 metra daljine???? JEsu li oni ikad uopće na išta reagirali šta je bilo dvojbeno a glavni nije vidija?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 10:38
    Bravo Marko-sve više i više postaje respektabilni napadač
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 09:15
    Platini... najbolje uvedi još jednog suca da stoji na drugoj stativi i majmuna da visi s prečke pa možda neko od njih vidi ovakve golove (majmun prije nego ovi suci)... bitno da se on protivi uvođenju tehnologije, kreten francuski.
    Obrisan korisnik