Nogomet

Bilić: "Imamo pedeset napada, protivnik jedan, a mi izgubimo"

Ante Zovko • subota, 08.12.2012.
Bilić: "Imamo pedeset napada, protivnik jedan, a mi izgubimo"
Foto: Kristijan Komarica

Lokomotiv je igrao loše, priznao je trene Slaven Bilić poslije domaćem poraza 0:1 od Volge, šestom ukupno u jesenskom dijelu ruske Premier lige.

14 bodova izgubio je Lokomotiv na svojem Čerkizovu, a propustio je i priliku završiti na četvrtom mjestu na kraju jesenskog dijela natjecanja. Ovako će ovisiti o utakmici Rubina i Spartaka u ponedjeljak.

Lokomotiv je nanizao tri pobjede, ali je opet prekinuo taj niz. Ovaj put protiv momčadi protiv koje se tome nije nadao. Slaven Bilić bio je razočaran partijom svoje momčadi:

"Pripremali smo se ozbiljno za posljednju utakmicu godine kao da je finale. Upozorio sam igraće da Volga u posljednje vrijeme igra puno bolje nego ranije i postiže dobre rezultate. Međutim, usprkos nekoliko prilika ispred Volgina gola, igrali smo loše. Propustili smo nekoliko prilika zbog individualnih pogrešaka. Zato ovo ne bih nazvao nezasluženim porazom. Nažalost, četvrti put ove sezone ne uspijevamo produžiti pozitivni niz poslije tri pobjede."

"Volga nas nije iznenadila. Znamo da je ta momčad jaka u kontrama, može držati loptu, a tijekom 90 minuta barem jednom moraju doći do našeg gola. Ali mi ponavljamo naše pogreške. Imamo pedeset napada, protivnik jedan, a mi izgubimo. U trenutku kad je gol postignut dva naša igrača bila su na pogrešnim pozicijama u kaznenom prostoru. To je neprihvatljivo. Da je ostalo 0:0, bilo bi mnogo lakše pritisnuti protivnika, postići gol i pobijediti."

Lokomotiv je s tri boda mogao skočiti na četvrto mjesto. Ovako je na sedmom, a ako Spartak pobijedi, past će na osmo. Volga je 13., što je pozicija koja vodi u kvalifikacije za ostanak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.12.2012. u 11:14
    Tako priča i Mišo Krstičević Slavene samo on ima Bencuna a ti nemaš.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.12.2012. u 06:46
    kako sad stoje stvari ako dohvate europu to će biti dobar rezultat, fali im netko tko bi zabijao iz poluprilika
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2012. u 21:59
    Eh Slavene,ne znam šta da kažem,osim da je Lokomotiv debelo razočarao u ovom prvom dijelu,pošteno kazano ovo izgleda čak i gore od prošle sezone Lokomotiva!!
    Obrisan korisnik