Nogomet

Prosinečki osvojio bod s Kayserisporom u Trabzonu

Josip Piršljin • ponedjeljak, 10.12.2012.
Prosinečki osvojio bod s Kayserisporom u Trabzonu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je u prošlom kolu osvojio bod protiv turskog velikana Fenerbahčea, Robert Prosinečki je na klupi Kayserispora u novom kolu Superlige odigrao 1:1 i s Trabzonsporom.

Hrvatski trener koji vodi turskog prvoligaša Kayserispor, Robert Prosinečki, napredovao je na tablici Superlige iako u Trabzonu već četvrti put zaredom u prvenstvu nije uspio pobijediti. Njegova je momčad vodila, ali opet je pred kraj primila gol.

Kao i u prošlom susretu protiv Fenerbahčea Kayserispor je vodio, no ponovno su igrači Roberta Prosinečkog pali u završnici. Protiv Trabzonspora gosti su došli u vodstvo u devetoj minuti golom Dursuna, ali desetak minuta prije posljednjeg sučevog zvižduka konačnih 1:1 postavlja Adin.

To je bio treći remi hrvatskog trenera otkad je otišao iz Crvene zvezde i preuzeo Kayserispor. Bivši hrvatski reprezentativac ostvario je i dvije pobjede, a tri puta je gubio utakmice.

Njegova se momčad ipak popela za jedno mjesto na tablici, te sada zauzima 13. poziciju od 18 klubova. Prosinečki je klub izvukao iz zone ispadanja, no bodovno ona nije tako daleko. Posljednjeplasirani Akhisar ima pet bodova i utakmicu manje od Kayserispora. Vodi Galatasaray ispred Fenerbahčea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!