Nogomet

Krstičević: "Nemamo razloga biti nervozni i sigurno nećemo igrati na 0:0"

Borna Rupnik • utorak, 11.12.2012.
Krstičević: "Nemamo razloga biti nervozni i sigurno nećemo igrati na 0:0"
Foto: Bruno Karadža

Pred Hajdukom Miše Krstičevića u srijedu je posljednji ovogodišnji ispit, uzvrat četvrtfinala Kupa protiv Zeline. Na Poljudu su oprezni i ozbiljni te vjeruju u očekivani prolaz...

Hajduk je iz Zeline donio neriješenih 1:1, a u srijedu će pokušati uspješno zaključiti taj dio posla i u dobrom raspoloženju otići na zimsku stanku. Strah od eventualnog kiksa ne vlada Poljudom, naglasio je uoči utakmice Hajdukov trener Mišo Krstičević.

"Nemamo razloga biti nervozni, nismo bili nervozni ni pred neke važnije utakmice", rekao je.

"Zelina ima ambicije i sportski se nada da može iznenaditi. Na nama je da im to onemogućimo. Pokušat će sve kako bi prošli dalje. U Kupu uvijek ima iznenađenja, i u Francuskoj i u Njemačkoj".

"Odgovornost imamo i dat ćemo sve od sebe kako bismo utakmicu odigrali maksimalno angažirano i korektno. Svaka sljedeća utakmica je najvažnija, a ova nam nosi plasman u polufinale Kupa. Svojski ćemo se truditi, a najvažnije je proći, makar je sigurno da nećemo igrati na 0:0", dodao je.

Zbog ozljede neće biti Oremuša, a pod velikim je upitnikom i nastup Vršajevića, koji ima problema s mišićem. S druge strane, vraćaju se Radošević i Maglica.

"Nemamo trenutačno bočnog igrača za desnu stranu. Lima je igrao na toj poziciji baš protiv Zeline i to vjerojatno optimalno rješenje koje ćemo iskoristiti", najavio je Krstičević.

Pripreme za utakmicu odrađuju se bez popuštanja, kaže: "Nismo se nimalo opustili. Sama priprema je maksimalno ozbiljna, nadam se da će se igrači na pozitivan način rastati s publikom. Mislim da smo napravili ove polusezone veliku stvar i za njih i za nas".

"Premija nemamo, niti smo ih imali, osim dvije manje. Nas taj naboj ne nosi, možda će ih biti ako osvojimo Kup, a nadam se da hoćemo", zaključio je strateg Bilih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!