Nogomet

Video: Ivan Leko strijelac za Lokeren u remiju protiv Genta

Lovro Štrbinić • nedjelja, 16.12.2012.
Video: Ivan Leko strijelac za Lokeren u remiju protiv Genta
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski nogometaš Ivan Leko postigao je pogodak u remiju svog Lokerena s Gentom. Bivši igrač Hajduka zabio je krajem prvog poluvremena za vodstvo Lokerena svoj drugi ovosezonski pogodak, ali nije se pokazao dovoljnim za slavlje...

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Leko zabio je svoj drugi ovosezonski pogodak u belgijskom nogometnog prvenstvu. On se na kraju nije pokazao dovoljnim za slavlje njegovog Lokerena protiv Genta.

Nekadašnji veznjak Hajduka zabio je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena za vodstvo domaćina 1:0, a kad je Harboui u petoj minuti nastavka udvostručio tu prednosti, činilo se da će Lokeren do punog plijena. Ipak, Mboyo je zabio dva pogotka u 62. i 69. minuti te donio Gentu jedan bod.

Lokerenu je ovo prvi bod u posljednja tri odigrana kola, nakon što je zaredao sa sedam uzastopnih pobjeda. Na ljestvici Jupiler lige nalazi se na šestoj poziciji s 34 osvojena boda, devet manje od vodećeg Anderlechta.

U ostalim utakmicama ovog kola Tomislav Mikulić, bivši član Osijeka i Dinama, odigrao je 83. minute za Beerschot u porazu od Charleroija, dok je Mario Carević poraz svog Kortrijka kod Beverena odgledao s klupe za pričuve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • lambik16.12.2012. u 12:14
    Nisam ni znao da je Carevic u Kortrijku, nikad ne igra...
    lambik