Nogomet

Bivši igrač Lučkog zabio svoj drugi gol za Antalyaspor u Turskom kupu

Josip Piršljin • petak, 21.12.2012.
Bivši igrač Lučkog zabio svoj drugi gol za Antalyaspor u Turskom kupu
Foto: Kristijan Komarica

Bivši igrač Lučkog Nikola Žižić nastavio je s dobrim igrama u Turskom kupu gdje je u četiri utakmice postigao dva pogotka. Njegov je Antalyaspor bio uvjerljiv protiv Mersina s 5:0.

Nikola Žižić je prošle sezone igrao za Lučko u MAXtv Prvoj ligi, no paralelno s ispadanjem tog zagrebačkog kluba iz prvog razreda hrvatskog nogometa, otišao je i branič u inozemstvo. Žižić je pronašao angažman u turskom Antalyasporu u kojem mu zasad dobro ide.

U prvenstvu je dosad nastupio u pet susreta, a u Turskom kupu igrao je u četiri utakmice. Posljednju je odradio u četvrtak kada je Antalyaspor gostovao kod Mersina u prvom kolu grupne faze. Žižićeva momčad pobijedila je s 5:0, a branič je zabio posljednji pogodak u mrežu predzadnje momčadi turske Superlige.

Sastav iz Antalyje poveo je već u devetoj minuti preko Senegalca Diarre, a do poluvremena je još zabio Teber. U nastavku su visoku pobjedu osigurali Marokanac Aissati iz jedanaesterca, novi gol zabio je Diarra, a potom je Žižić postigao svoj drugi gol ove sezone u Kupu.

Hrvatski je branič bio strijelac i protiv Eyüpspora u ranijoj fazi natjecanja. Žižić je profesionalnu karijeru počeo igrajući za Solin nakon čega je prešao u Konavljanin. Potom se okušao u slovenskoj Beloj Krajini, a dobrim igrama u dresu Lučkog u Prvoj ligi privukao je pozornost Antalyaspora, trenutno četvrte momčadi turskog prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!