Nogomet

Willian: "Chelsea je nudio 25 milijuna eura i puno sam puta nagovarao Šahtar da me pusti"

Josip Tolić • petak, 21.12.2012.
Willian: "Chelsea je nudio 25 milijuna eura i puno sam puta nagovarao Šahtar da me pusti"
Foto: Kristijan Komarica

Šahtarova zvijezda Willian izjavio je kako bi želio napustiti klub i otići u bolju sredinu i kvalitetniju ligu. Chelsea je već nudio 25 milijuna eura za njegovo dovođenje, ali to nije bilo dovoljno za upravu Rudara. 24-godišnjak se ipak nada skorom rješenju ovog pitanja.

Veznjak Šahtara Willian uskoro bi mogao otići iz Ukrajine. Jedan od oslonaca momčadi Rudara javno je progovorio o željama da napusti narančasto-crne i prijeđe u bolji klub. Tijekom ljeta takva je mogućnost bila na pomolu; Chelsea je ponudio 25 milijuna eura za njegove usluge, ali bilo je to premalo za upravu prvaka Ukrajine.

"Moj je cilj igrati za veći klub u ligi na višem nivou. Da vam kažem da sam bio sretan, lagao bih. Želio sam biti tamo, s ponudom od 25 milijuna eura iz velikog kluba poput Chelseaja. Želio sam spakirati svoje stvari i otići, ali nisam mogao to učiniti jer sam pod ugovorom", izjavio je Willian za ESPN.

Brazilac, koji je u Doneck došao 2007. iz Corinthiansa, smatra da je odbijanje ponude europskog prvaka dokaz koliko ga klub voli i pokazuje mu da radi dobar posao. Puno puta nagovarao je čelnike da ga puste, a čini se da postoji cijena za koju će to i napraviti.

"Klub zna da želim otići, svatko to zna. Predsjednik mi je rekao da će me pustiti za 30 milijuna eura, a moja je namjera potpisati za velik klub", zaključio je 24-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dalmoš21.12.2012. u 21:41
    slažen se.., a ni liga baš nije po šmeku ovakvom tehničaru.. teško brazilcima ide u premiershipu, za njih su najbolji real i barca, odnosno atletico, sevilla, valencia ako se ne radi o top svj. klasi
    dalmoš
  • Obrisan korisnik21.12.2012. u 14:49
    po imenu bi presa u veci klub i sigurno jacu ligu.... ali u bolji klub nebi otisa....
    Obrisan korisnik