Nogomet

Dušan Bajević napustio klupu grčkog prvoligaša

Josip Piršljin • srijeda, 26.12.2012.
Dušan Bajević napustio klupu grčkog prvoligaša

Dušan Bajević više nije trener Atromitosa. Srpski je stručnjak otišao iz tog grčkog prvoligaša nakon što je neočekivano ispao u domaćem Kupu.

Suradnja Atromitosa i Dušana Bajevića privedena je kraju. Klub i trener su sporazumno raskinuli ugovor po želi srpskog stručnjaka koji je osjetio moralnu obvezu da napusti klupu. Naime, Atromitos je ispao u Grčkom kupu od drugoligaša.

Bolji od njega bio je Olympiakos iz Volosa koji je slavio u četvrtfinalu premda nije pobijedio niti u jednoj od dvije odigrane utakmice. Prošao je rezultatima 1:1 i 2:2, zahvaljujući gol-razlici vidjet će osminu finala.

Bajeviću nije dobro sjeo takav neuspjeh, te je odlučio otići. U Atromitos je došao na ljeto ove godine, klub ostavlja na solidnom četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, ali s čak 14 bodova manje od pirejskog Olympiakosa koji je trenutno vodeći.

63-godišnji bivši nogometaš mostarskog Veleža već dugi niz godina radi u Grčkoj kao trener gdje je izgradio vrlo uspješnu karijeru. S Olympiakosom i AEK-om je osvojio po četiri titule, a u toj je zemlji vodio još PAOK i Aris. Jedno vrijeme je bio i na klupi beogradske Crvene zvezde.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!