Nogomet

Neymar: "Nije mi cilj biti najbolji na svijetu"

Mišo Gulić • četvrtak, 27.12.2012.
Neymar: "Nije mi cilj biti najbolji na svijetu"
Foto: EPA

Jedan od ponajboljih mladih svjetskih nogometaša, Brazilac Neymar, ponovno je zaintrigirao javnost izjavom da se veseli igranju na Starom kontinentu...

Iako je najavio odlazak u Europu tek nakon završenog Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se održati u Brazilu 2014. godine, pomama za jednim od najpotentnijih mladih nogometaša svakim danom sve više dobiva na težini.

U razgovoru za AS mladi Brazilac je istaknuo je da se definitivno vidi u Europi, ali ne sada i odmah: "Vjerujem da će doći vrijeme kada ću igrati u Europi. To je moj dječački san, ali mislim da još uvijek nije došlo vrijeme za odlazak iz Brazila."

Gotovo svi svjetski mediji spominju ga u kontekstu Barcelone, kluba koji je i sam iskazao interes, a priče idu toliko daleko da se čak i spominje kako je potpisan i predugovor, no to nikada nije dobilo svoju službenu potvrdu.

"Barcelona ima igrače kojima sam se uvijek divio i sigurno bih tamo mogao igrati. Imaju sjajnu momčad i to je također jedan od mojih snova, ali nikada nisam favorizirao Barcelonu", istaknuo je 20-godišnji Brazilac.

Kako kaže, presudna stvar bit će njegovo osobno zadovoljstvo koje sada osjeća u svom klubu, stoga niti ne želi žuriti u nepoznato: "Ja sam Santista, jer moja je obitelj ovdje odrasla i ne vidim se u nijednom drugom klubu za sada."

"Nije mi cilj biti najbolji na svijetu. Samo želim biti sretan tamo gdje igram, želim uživati u nogometu, a trenutačno je to u Santosu", zaključio je Neymar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 13:51
    Doći će on u Real kad Cristiano ode u United!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 08:32
    neymar je jedan od najbokjih ako ne i najbolji mladi igrač na svijetu
    Obrisan korisnik
  • Showballs28.12.2012. u 01:28
    Samo se ti tješi. Vidio bi kak mu se nebi žurilo iz Brazila da igra za kikiriki, a ne za 10 milja $. :)
    Showballs
  • Obrisan korisnik27.12.2012. u 20:42
    Nije gladan uspjeha? Decko se IGRA nogometa i odlican je bas takav, A odlicna je stvar da mu je svejedno jel mu na racunu pise 10000000 ili ovolko 10000000000.
    Obrisan korisnik
  • Hektor33327.12.2012. u 18:49
    nije baš gladan uspjeha... šteta motivacija je jedan od presudnih faktora zašto neki igrači imaju ono nešto
    Hektor333