Nogomet

Makedonija izabrala najboljeg: Agim Ibraimi ispred Gorana Pandeva

Borna Rupnik • petak, 28.12.2012.
Makedonija izabrala najboljeg: Agim Ibraimi ispred Gorana Pandeva
Foto: Davor Sajko

Izbor za najboljeg nogometaša godine održan je i u Makedoniji, a prvo je mjesto pripalo mladom Agimu Ibraimiju, ispred dvojice iskusnijih sunarodnjaka...

U Makedoniji je titula za najboljeg igrača pripala 24-godišnjem Agimu Ibraimiju, članu slovenskog prvaka Maribora, koji iza sebe ima već 16 utakmica za nacionalnu selekciju.

S Ibraimijem se susreo i zagrebački Dinamo, u posljednjem pretkolu Lige prvaka, dok je hrvatskoj reprezentaciji postigao pogodak u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Hrvatska je ipak slavila u Skoplju rezultatom 2:1.

"Ova mi je nagrada čast, ali i obveza. Moram nastaviti davati sve od sebe za klub i za reprezentaciju", izjavio je mladi ofenzivni vezni igrač.

Iza sebe je u izboru ostavio Gorana Pandeva, koji je pet puta osvajao ovo priznanje, a treći je bio Nikolče Noveski. Nagrada za najboljeg igrača koji igra u Makedoniji pripala je Ostoji Stjepanoviću iz Vardara, a za trenera godine proglašen je njegov strateg, Ilčo Gjorgjioski.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.12.2012. u 11:39
    makedonija (ukradeno ime slavne grčke pokrajine) uskoro dio velike albanije! :)
    Obrisan korisnik