Nogomet

Srna: "Svjesni smo svoje snage, Šahtar može pobijediti svakoga. Ne sumnjamo u to prije Borussije"

Borna Rupnik • subota, 29.12.2012.
Srna: "Svjesni smo svoje snage, Šahtar može pobijediti svakoga. Ne sumnjamo u to prije Borussije"
Foto: EPA

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, ponovno je dobio priznanje za najljepši pogodak godine, a njegova momčad samouvjereno kreće na Borussiju Dortmund u Ligi prvaka...

Na kraju kalendarske 2012. godine, Darijo Srna obratio se navijačima svog Šahtara prigodnom čestitkom, u kojoj je najavio nove uspjehe ukrajinskog kluba.

"Ova je godina definitivno bila uspješna za Šahtar. Postali smo prvaci treći put zaredom, osvojili smo domaći Kup i Superkup te smo kroz snažnu skupinu prošli u drugi krug Lige prvaka. Momčad je još iskusnija i zrelija", poručio je hrvatski reprezentativac.

Veliki će ispit za momčad Srne i Eduarda da Silve biti susret s njemačkim prvakom, Borussijom iz Dortmunda, u osmini finala.

"Najvažnije je što smo svi svjesni svoje snage, znamo da Šahtar može pobijediti svakoga. Ne sumnjamo u to prije Borussije. Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe ne bismo li prošli", dodao je Srna.

Srna je po drugi put zaredom dobio nagradu za najljepši pogodak godine. U izboru navijača Šahtara, dobio je 19 posto glasova za pobjedonosni pogodak protiv Dnipra, postignut u rujnu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis29.01.2013. u 21:15
    dići će mu spomenik u donjecku kad završi karijeru.
    cameosis
  • Obrisan korisnik29.12.2012. u 18:42
    dobar je komentator, "što govoriti..." samo sam čekao da nastavi, "koju posluku porati..." hahaha... a golčina je dobro izgledala...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.12.2012. u 18:08
    He, Dormund dobija ovo lako ako igraju kao u svoju skupinu tj ako forma bude na isto nivo.
    Obrisan korisnik