Nogomet

Vida: "Jako sam sretan što sam u Kijevu, već dugo znam za Dynamov interes"

Branimir Korać • srijeda, 02.01.2013.
Vida: "Jako sam sretan što sam u Kijevu, već dugo znam za Dynamov interes"
Foto: Kristijan Komarica

Domagoj Vida od ove srijede je novi igrač kijevskog Dynama. Odmah nakon potpisa ugovora s kijevskim klubom, dao je i prvi intervju za klupsku stranicu tijekom kojeg je izrazio veliko zadovoljstvo ostvarenim transferom...

Nakon prolaska liječničkog pregleda, Domagoj Vida je stavio potpis na ugovor s kijevskim Dynamom i službeno preselio iz Zagreba u Kijev.

Hrvatski reprezentativac bio je vidno zadovoljan ostvarenim transferom te je u prvom intervjuu nakon potpisa ugovora istaknuo sreću što je došao u veliki klub.

"Jako sam sretan što sam u tako velikom klubu kao što je Dynamo. O novom klubu znam sve, dosta sam razgovarao s Ognjenom Vukojevićem koji mi je prenio samo lijepe stvari o novom klubu", istaknuo je Vida za službenu Dynamovu stranicu.

Što se tiče interesa Kijevljana za njegovo dovođenje, duže vrijeme je on postojao, no posljednjih dana se sve intenziviralo.

"Znao sam da me Kijevljani već dugo vremena prate, no posljednja tri-četiri dana se krenulo u završavanje posla. Sve je počelo kada me je Zdravko Mamić nazvao i priopćio da su Kijevljani zainteresirani za mene. Odmah sam razgovarao s Vukojevićem i eto me u Kijevu."

Predstavnici novog Vidinog kluba, imali su mogućnost izbliza upoznati njegove kvalitete tijekom dvoboja u Ligi prvaka.

"Znao sam da će me tijekom ta dva susreta posebno pratiti, no to nije posebno utjecalo na mene. Ionako u svaku utakmicu ulazim dajući sto posto od sebe", dodao je Vida.

Vida je dodao kako još uvijek nije razgovarao s trenerom Blohinom te će s njim poseban razgovor obaviti vjerojatno 10. siječnja kada započinju pripreme Kijevljana, a isto tako nije se odlučio niti oko broja koji će nositi. Što se tiče glavnog cilja u novom klubu, on je pomoći Dynamu da preuzme primat u ukrajinskom nogometu.

"Prvo i osnovno, moram se jako dobro pripremiti i izboriti za mjesto u udarnoj postavi. Kao drugo, moramo srušiti Šahtar u borbi za naslov prvaka Ukrajine, ako ne ove, onda već sljedeće sezone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.01.2013. u 00:41
    Dinamovi igrači na božićnom popustu. Taman su skupili malo iskustva u ligi prvaka, sad je red na novima da se sramote, ovi mogu ići. Tako se stvara brand! Provjereni trener i rasprodana momčad! Bravo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.01.2013. u 00:25
    mene samo zanima di bi trebao igrati u kijevu, desni bek drze dva odlicna brazilca, stoperi su kapetan mychalik i khacheridi koji igra u prvom sastavu ukrajinske reprezentacije...ja mu zelim puno srece, ali nisam siguran da ce se naigrati
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2013. u 22:58
    Alispahić i Tonel otišli, Pokrivač i Leko potjerani, Vida i Badelj prodani za 14 m eura, za Sammira,Ibaneza, Krstanovića, Beqiraja, Rukavinu, Tomečaka , Callela i Kelavu do ljeta 2014 će prodat za 50 ak miliona eura....Maminjo pun ko brod a ministar nek kaki i dalje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2013. u 21:04
    toliko o stvaranju jače ekipe sretno vida u kijevu
    Obrisan korisnik