Košarka

Stipčević i službeno u Scavoliniju do kraja sezone

Lovro Štrbinić • petak, 04.01.2013.
Stipčević i službeno u Scavoliniju do kraja sezone
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rok Stipčević i službeno je novi igrač Scavolinija iz Pesara, nakon što je u četvrtak raskinuo ugovor s milanskim Emporio Armanijem. Hrvatskom reprezentativcu je to treći talijanski klub u kojem će zaigrati.

Posljednjih dana se o tome pričalo, a u petak je dobilo i službenu potvrdu. Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević novi je igrač Scavolinija iz Pesara, s kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Ovu informaciju objavio je talijanski klub na svojim službenim stranicama, a da će do prelaska doći postalo je izvjesno nakon što je hrvatski razigravač u četvrtak raskinuo ugovor s Emporio Armanijem iz Milana, u kojem je boravio od početka sezone.

U Milano je stigao dosadašnji član Cedevite Marques Green i postalo je jasno kako za Stipčevića nema mjesta. Scavolini će tako biti njegov treći talijanski klub za kojeg će zaigrati, nakon što je prethodno igrao za Varese, klub koji je sljedeći protivnik Scavolinija u prvenstvu.

Stipčević je 26-godišnjak koji je karijeru započeo u Zadru, gdje je osim za KK Zadar igrao i za tadašnju Borik Puntamiku. Iz Zadra je 2010. godine prešao u redove najvećeg rivala Cibone, a od 2011. karijeru gradi na Apeninskom poluotoku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 18:11
    BoB Rock neka ti je sa srecom..
    Obrisan korisnik