Nogomet

Ibričić ponovno promijenio klub, i dalje u Turskoj

Ivor Krapac • petak, 04.01.2013.
Ibričić ponovno promijenio klub, i dalje u Turskoj
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Senijad Ibričić, reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji član Zagreba i Hajduka, ponovno će promijeniti sredinu. Nakon što je početkom sezone pristigao u turski Gaziantepspor na posudbu iz moskovskog Lokomotiva, Ibričić će narednih mjeseci biti u drugom turskom prvoligašu, uz transfer u Kasimpasu...

Poslije dolaska na posudbu iz moskovskog Lokomotiva, kojeg vodi Slaven Bilić, Senijad Ibričić oprašta se od Gaziantepspora, a sezonu će završiti u Kasimpasi. Vijest o prekidu suradnje s nekadašnjim Zagrebašem i Hajdukovcem objavljena je na Gaziantepsporovoj službenoj internetskoj stranici, uz dodatak o Ibričićevoj novoj destinaciji.

Ibričić će i dalje biti igrač Moskovljana na posudbi, ali dogovor o suradnji do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora sada će imati Kasimpasa, koja se u turskom prvenstvu trenutno nalazi na devetom mjestu ljestvice. Gaziantepspor je u težoj situaciji, na 14. poziciji poslije odigranih 17 kola.

Podsjetimo, 27-godišnji reprezentativni veznjak BiH prešao je u Lokomotiv uoči početka sezone 2011./12., poslije tri godine u splitskom Hajduku. Od 2004. do '08. igrao je za Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.01.2013. u 01:27
    ma nek vam se vrati u hajduk
    Obrisan korisnik
  • The Phantom05.01.2013. u 00:49
    Samo je jedan Ibra
    The Phantom
  • Obrisan korisnik05.01.2013. u 00:46
    Da je u najboljim igračkim godinama biti po posudbama pa baš i nije
    Obrisan korisnik