Nogomet

Sneijder još razmišlja o Galatasarayu, Neymar ponovno demantirao glasine

Borna Rupnik • nedjelja, 13.01.2013.
Sneijder još razmišlja o Galatasarayu, Neymar ponovno demantirao glasine

Transfer Wesleyja Sneijdera u Galatasaray nije još gotova stvar, poručio je nizozemski nogometaš, kao što nije sigurna ni Neymarova selidba u Barcelonu...

Iako je Galatasaray najavio kako je dolazak Wesleyja Sneijdera samo pitanje vremena, s obzirom da je "postignut dogovor s Interom", Nizozemac tvrdi da još nije pristao preseliti u Istanbul.

"Teška je to odluka. Još su dva tjedna do kraja prijelaznog roka i imam vremena. Miran sam, ne moram izabrati u ponedjeljak", izjavio je Sneijder.

O svojoj se klupskoj budućnosti još jednom oglasio i mladi brazilski napadač Neymar, kojega se uglavnom povezuje sa španjolskim velikanima Real Madridom i Barcelonom.

"Nemam nikakav dogovor s Barcelonom, ali ni s bilo kojim drugim klubom. Jedino što sam potpisao bio je ugovor sa Santosom i sretan sam. Radi se o velikom klubu, a ugovor me veže do 2014. godine. Moja je uloga pomoći Santosu i Brazilu. Naporni će mi rad pomoći da budem najbolji što mogu", objasnio je Neymar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.01.2013. u 17:18
    ajd ti fino prestani se prenemagat,zaveži kopačke i pomozi interu da se uključi u borbu za naslov.baš ti je teško u životu pa ti hitno treba tih 6 mil. po sezoni inače ćeš umrijet od gladi sa ova 4 mil. što ti inter nudi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.01.2013. u 13:26
    Ako bi on dolazio to bi značio kraj karijere u Barci za Villu i Sancheza, lako će obojica naći nove klubove.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.01.2013. u 12:58
    Za Neymara bi bilo bolje da dođe u Real,jer Barcelona je i tako krcata sa zvijezdama i u njoj bi bio samo jedan od njih!
    Obrisan korisnik