Nogomet

Vagner Love ponovno u CSKA Moskvi: "Vratio sam se kući"

Josip Piršljin • četvrtak, 17.01.2013.
Vagner Love ponovno u CSKA Moskvi: "Vratio sam se kući"

Vodeća momčad ruskog nogometnog prvenstva, CSKA Moskva, dobila je pojačanje s kojim će pokušati osvojiti prvi naslov u domaćoj ligi poslije 2006. godine. U staro se jato vratio napadač Vagner Love.

Vagner Love nije dugo izdržao izvan Moskve. U Flamengu je proveo samo godinu dana nakon što je prošlog siječnja napustio redove CSKA. Sada će s crveno-plavima pokušati osvojiti naslov u ruskoj ligi.

"Sretan sam jer sam se vratio kući. Želim početi s treninzima što je prije moguće kako bi mogao nastaviti zabijati kao u prethodnim godinama i da pomognem svojoj momčadi s pobjedama", rekao je brazilski nogometaš nakon povratka u klub u kojem je igrao od 2004. do 2011.

Vagner Love sada žali što je prije godinu dana otišao iz Moskve, te je najavio da će se ovog puta duže zadržati: "Uvjeravam navijače CSKA da više nikada neću tražiti čelnike kluba da me puste. Otići ću samo ako mi predsjednik kaže: 'Dosta je, Vagner'", rekao je.

Iz moskovskog kluba su na svojim službenim internetskim stranicama potvrdili da se vraća "najbolji strijelac u novijoj povijesti CSKA", te da će nositi broj devet na dresu.

U Rusiji je trenutno u tijeku zimska pauza, a na tablici je CSKA vodeći ispred Anžija. Pokušat će osvojit prvu titulu nakon 2006. godine, a u tome očekuje pomoć od igrača koji je u 244 utakmice za klub postigao 117 golova i koji je predvodio momčad do osvajanja Kupa UEFA.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rider1118.01.2013. u 01:12
    Skenderu pazi ide kroz noge! hhehehe
    rider11
  • Obrisan korisnik18.01.2013. u 00:16
    sad kad krene trpat ! odličan napadač
    Obrisan korisnik