Nogomet

Pranjić na izlaznim vratima Sportinga, posuđuje ga Celta

Josip Piršljin • subota, 19.01.2013.
Pranjić na izlaznim vratima Sportinga, posuđuje ga Celta
Foto: Davor Sajko

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić mogao bi vrlo skoro napustiti redove lisabonskog Sportinga kojem se pridružio prošlog ljeta. Prema portugalskim medijima, veznjak je blizu odlaska u Celtu iz Viga koja ga želi posuditi.

Nekadašnji član hrvatske nogometne reprezentacije, Danijel Pranjić, nije se najbolje snašao u Sportingu iz Lisabona u koji je stigao na početku aktualne sezone. Iako se činilo kako je odabrao pravu sredinu nakon što je u minhenskom Bayernu uglavnom bio pričuva, čini se kako će već ove zime otići na posudbu.

Kako javljaju portugalski mediji, uskoro bi se Sporting trebao dogovoriti sa španjolskim prvoligašem Celtom oko posudbe Pranjića. Privremeni ugovor bi se potpisao do kraja sezone, a tada bi klub iz Viga mogao kupiti hrvatskog veznjaka.

31-godišnjak se, navodno, ne protivi odlasku u Vigo u kojem se nada da će imati veću minutažu nego na stadionu Jose Alvalade. Pranjić je stigao u Sporting u sezoni koju će jedan od tri najveća portugalska kluba pokušati što prije zaboraviti. Zeleno-bijeli su tek sedmi na ljestvici, a već su promijenili tri trenera.

Bivši igrač Bayerna, Heerenveena, Dinama i Osijeka upisao je samo devet nastupa za svoj klub u portugalskoj ligi i nije se niti jednom našao na listi strijelaca. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2015. godine, no vjerojatno ga neće odraditi do kraja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!