Nogomet

Olympiakos opet traži novog trenera, Cisse otišao u Katar

Borna Rupnik • nedjelja, 20.01.2013.
Olympiakos opet traži novog trenera, Cisse otišao u Katar
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Grčki nogometni velikan iz Pireja još se jednom odlučio za promjenu na klupi, unatoč sigurnom vodstvu u prvenstvu, a Djibril Cisse odjenut će novi klupski dres...

Leandro Jardim više nije trener grčkog Olympiakosa. Otkaz je dobio nakon samo šest odrađenih mjeseci, a prošlog je ljeta u Pireju bio potpisao dvogodišnji ugovor.

Tada je naslijedio Ernesta Valverdea te u domaćem prvenstvu nije doživio niti jedan poraz. Olympiakos na tablici vodi s deset bodova viška ispred PAOK-a, a trećim mjestom u skupini Lige prvaka izborio je susrete s Levanteom u Europskoj ligi.

Njegov će posao privremeno preuzeti dosadašnji pomoćni trener, 41-godišnji Antonis Nikopolidis, vratar grčke reprezentacije na trijumfalnom Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine. Nikopolidis je prije godinu i pol dana objesio kopačke o klin, a ovo će mu biti trenerski debi.

Francuski napadač Djibril Cisse igrat će pak do kraja sezone za katarsku Al Gharafu. Dolaskom Loica Remyja iz Marseillea u njegove Queens Park Rangerse postao je prekobrojan, a u Kataru će ovaj 31-godišnjak postati klupski suigrač Brazilca Nenea, koji je u Al Gharafu stigao iz Paris Saint Germaina.

Cisse, koji ima 41 nastup za francusku reprezentaciju, ove je sezone postigao četiri pogotka za novu Redknappovu momčad, u 21 nastupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.01.2013. u 19:30
    gluposti,trebalo bi predsjednika dobrano kaznit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.01.2013. u 16:25
    Lik je imao 14 pobjeda i 3 remija i dobio otkaz. Šta je karao predsjednikovu ženu?
    Obrisan korisnik