Nogomet

Sneijder: "Ne mogu dočekati da obučem dres Galatasaraya"

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.01.2013.
Sneijder: "Ne mogu dočekati da obučem dres Galatasaraya"

Wesley Sneijder je u jednom od najzvučnijih transfera ovozimskog prijelaznog roka preselio iz Intera u Galatasaray. Nizozemski reprezentativac u prvoj izjavi za Galatasaray TV izrazio je zadovoljstvo završenim poslom...

Višetjedna sapunica oko nastavka karijere Wesleyja Sneijdera privedena je kraju dogovorom Nizozemca s turskim velikanom Galatasarayom. Galatasaray je dugo bio najveći favorit za njegove dovođenje, Sneijder je uzeo pauzu za razmišljanje i onda donio odluku o odlasku u Istanbul.

U svojoj prvoj izjavi za klupsku televiziju, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim transferom te s nestrpljenjem očekuje nove izazove.

"Jako sam sretan što sam se dogovorio s Galatasarayom, ne mogu dočekati da obučem dres novog kluba, jasno mi je što se od mene očekuje i koliko su Turci nogometno strastven narod. U dobroj sam formi i nadam se da ću igrati već u sljedećoj utakmici protiv Bešiktaša. Dosta sam čuo i o treneru Fatihu Terimu, znam da je radio i u Italiji i siguran sam da ćemo dobro surađivati", rekao je Sneijder.

U klubu ne skrivaju oduševljenje obavljenim poslom i dovođenjem velike zvijezde u svoj klub. Predsjednik Galatasaraya Unal Aysal ujedno se i zahvalio Interu na korektnom odnosu u ovom transferu.

"Ovo je velika stvar za naš klub. Sneijder je rekao da želi ostati kod nas do kraja karijere i vjerujemo da će ispuniti naša očekivanja. Moramo se zahvaliti i Interu, Massimo Moratti je pokazao da je pravi gospodin. Svaki naš susret bio je ugodan i ispunio je sve što je obećao. Jako sam sretan našom suradnjom i najbolje je što su sve tri strane vrlo zadovoljne", rekao je Aysal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 00:04
    Sneijder: "Jedva čekam da pare sjednu na račun" bi bio prikladniji naziv :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 19:00
    € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 17:58
    Bice mu drago obuci dres sa mjesec i zvijezdom!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 12:47
    S konja ne na magarca već na bose noge,nažalost ovaj igrač od sezone 10/11 i odlaska Mourinha nije više ni sjena onog nekadašnjeg igrača.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 12:16
    Moš' mislit! :)
    Obrisan korisnik