Rukomet

Lacković otpao iz kombinacija za nastup na SP-u

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 21.01.2013.
Lacković otpao iz kombinacija za nastup na SP-u
Foto: Dario Dodić

Hrvatska rukometna reprezentacija u preostalom dijelu Svjetskog prvenstva ipak neće moći računati na Blaženka Lackovića. Lijevi vanjski igrač otpao je iz svih kombinacija za nastup zbog ozljede prsta zadobivene u susretu protiv Alžira.

Slavko Goluža suočava se s problemima uoči susreta osmine finala Svjetskog rukometnog prvenstva. Nakon što je postalo jasno da Manuel Štrlek mora na operaciju stigla je i vijest kako do kraja natjecanja neće moći pomoći niti Blaženko Lacković.

Vanjski igrač Hrvatske obnovio je ozljedu prsta u utakmici protiv Alžira, kada je dobio udarac u operirani prst. Prve najave govorile su kako će biti spreman za drugi krug Svjetskog prvenstva, ali od toga ipak neće biti ništa.

Očekivalo se kako će oteklina proći, ali prst je i dalje natečen i morala se donijeti odluka. Naime, uoči osmine finala prijavljuje se 16 igrača, a do kraja natjecanja nema se pravo na novu zamjenu.

Umjesto ozlijeđenog Štrleka Goluža je prijavio krilnog igrača njemačkog Füchse Berlina Ivana Ninčevića, koji će u sastavu biti već u utakmici protiv Bjelorusije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 18:28
    Šteta a tako bi nam dobro došao igrač njegovog iskustva.Treba imati hrabrosti potegnuti u važnom trenutku
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 16:57
    E sad, ako Sprem ne bude nominalno prvo krilo nakon ozljede Štrleka... dokazat će se da je izbor igrača čista lakrdija! Živi bili pa vidjeli!!! Inače ne vidim smisla zašto je uopće tu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 14:37
    ccc. sve sam se nadao iako sam bio skeptičan koliko će takav polovičan moći pomoći uopće, ali ipak, s njim je igra nešto sasvim drugačija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.01.2013. u 13:29
    uf, kako mi je žao Laca...
    Obrisan korisnik