Nogomet

Kažnjeni francuski reprezentativac seli u Rusiju

Ivor Krapac • srijeda, 23.01.2013.
Kažnjeni francuski reprezentativac seli u Rusiju

Mladi francuski vezni igrač Yann M'Vila napušta Rennes, a karijeru će nastaviti u Rubinu iz Kazana. Francuski klub potvrdio je odlazak svojeg dosadašnjeg člana u Rusiju...

Nakon što se doznalo da je taj transfer pred realizacijom, došla je i potvrda da Yann M'Vila odlazi iz Rennesa i seli u Rubin iz Kazana. Kako je francuski klub izvijestio na svojoj internetskoj stranici, 22-godišnji veznjak u srijedu je i službeno postao Rubinov član nakon što je u Rusiji prošao liječnički pregled.

Rennesov trener Frederic Antonetti tako je ostao bez talentiranog, ali problematičnog igrača, za kojega je potkraj listopada prošle godine tražio suspenziju do kraja sezone zbog noćnog provoda dok je bio s francuskom U-21 reprezentacijom. Zbog tog incidenta, Francuski nogometni savez ga je u studenom kaznio zabranom igranja za nacionalnu momčad do lipnja 2014. godine.

Načelni dogovor između dva kluba bio je postignut ranije ovog tjedna, kada je Rennes prihvatio gotovo 10 milijuna funti bogatu Rubinovu ponudu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!