Nogomet

Srna: "Imamo 13 bodova prednosti, ali nećemo se opustiti"

Branimir Korać • srijeda, 30.01.2013.
Srna: "Imamo 13 bodova prednosti, ali nećemo se opustiti"
Foto: EPA

Darijo Srna sa Šahtarom se nalazi u odličnoj poziciji, na vrhu je ljestvice ukrajinskog prvenstva s naizgled nedostižnih 13 bodova prednosti. Unatoč tome, Srna upozorava kako ne smije doći do opuštanja...

Nogometaši Šahtara pripremaju se u Španjolskoj za nastavak sezone, očekuje ih vrlo naporan program kako u ukrajinskom prvenstvu, tako i u Europi. Kapetan kluba iz Donecka Darijo Srna svjestan je velike prednosti u prvenstvu i opasnosti koje s tim dolaze.

"Naravno, kada imate toliku prednost opuštanje je moguće, ali mi smo iskusna momčad predvođena iskusnim trenerom i nećemo takvo što dopustiti", tvrdi Srna.

Hrvatski reprezentativac podsjetio je kako im se već dogodilo da zbog nešto lošijeg pristupa u prvenstvu upišu poraz.

"Već nam se dogodilo protiv kijevskog Arsenala da smo opušteno ušli u utakmicu i izgubili smo 2:0. Svi su svjesni naše snage i žele nas skinuti s trona, mi smo toga svjesni i znamo da ćemo morati igrati još bolje upravo zbog te činjenice."

Iako su svi posebno napaljeni na Šahtar, Srna vjeruje da je ipak sve u rukama njegove momčadi.

"U svim mečevima ukrajinskog prvenstva ovisi sve o nama, bez obzira gdje igramo, na domaćem ili gostujućem terenu. Mi igramo na jednak način bez obzira gdje igramo i ako smo pravi, pobijedit ćemo", završio je Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!