Nogomet

Anži doveo Williana iz Šahtara za 35 milijuna eura: "To je osobna odluka i moramo ju poštovati"

Maj Gašparac • četvrtak, 31.01.2013.
Anži doveo Williana iz Šahtara za 35 milijuna eura: "To je osobna odluka i moramo ju poštovati"
Foto: EPA

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka dogodio se i najveći transfer nogometnih klubova u siječnju. Za njega je zaslužan ruski Anži koji je doveo Williana iz Šahtara za 35 milijuna eura...

Brazilski nogometaš Willian napustit će Šahtar i u zimskom prijelaznom roku postati članom Anžija iz Mahačkale. Ruski klub će za taj transfer isplatiti 35 milijuna eura, čime će on postati najveći u siječanjskom prijelaznom roku. Visoka ponuda od strane Anžija aktivirala je klauzulu u Brazilčevom ugovoru po kojoj ga je Šahtar morao pustiti.

Odlazak jednog od njegovih najboljih igrača trener Šahtara Mircea Lucescu prokomentirao je sljedećim riječima: "To je osobna odluka i moramo ju poštovati", rekao je za ruski Sport Express.

"Pojavio se klub koji je voljan isplatiti vrijednost koja je navedena u klauzuli u njegovom ugovoru i Willian je pristao na odlazak. Ne postoji ništa što ja mogu učiniti", rekao je Lucescu.

Trener Šahtara nije zadovoljan tim raspletom događaja: "Da budem iskren, pokušao sam ga odgovoriti jer mislim da je ta odluka prenagla i o njoj se nije dobro razmislilo."

"On mi je poput sina, došao je u Šahtar gotovo kao dijete, a odlazi u 24. godini. Kada smo se opraštali rekao sam mu da bi s nama postigao više", otkrio je Lucescu.

"Zašto me nije poslušao? Mislim da je bio pod velikim pritiskom od svojeg agenta i rodbine", zaključio je trener Šahtara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.02.2013. u 11:39
    koji kreten....
    Obrisan korisnik
  • Yahtzee01.02.2013. u 12:42
    što tražiti više od sunca,mora,elitnog života i južnjačkog temperamenta koje samo mahačkala ima....mora bit da je u donjetsku jedva spajo kraj s krajem....ccc...neki su toliko glupi da i ne zaslužuju bolje
    Yahtzee
  • Obrisan korisnik01.02.2013. u 12:23
    wilian je od malena navija za anži...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.02.2013. u 11:31
    Šteta za Sahtar..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.02.2013. u 10:38
    Većina ide tamo gdje vatra najjače grije. To je ovih dana Anži i PSG. :)
    Obrisan korisnik