Rukomet

Gojun operiran, očekuje ga oko tri tjedna stanke

Branimir Korać • petak, 01.02.2013.
Gojun operiran, očekuje ga oko tri tjedna stanke
Foto: Simon Maljevac

Još jedan hrvatski reprezentativac kojeg su zadesili zdravstveni problemi je Jakov Gojun. Nakon Štrleka, Lackovića, Buntića i Ćupića, niti on neće moći odmah biti na raspolaganju svom klubu, a razlog je operacija mokraćnog kanala...

Brojne nesreće zadesile su hrvatske rukometne reprezentativce, a posljednji u nizu je Jakov Gojun. Prvo je Blaženko Lacković obnovio ozljedu operiranog prsta, zatim je Manuelu Štrleku pukla kost u šaci, pa je Ivanu Ćupiću stradalo rame, a Denis Buntić je ozlijedio ruku u slobodno vrijeme.

Posljednji koji je posjetio liječničku ordinaciju je Jakov Gojun kojem je izvršena operacija mokraćnog kanala u splitskoj bolnici i očekuje ga stanka u trajanju od oko tri-četiri tjedna.

Sigurno je kako će Gojun propustiti prvenstvene dvoboje protiv Naturhouse La Rioje, Quabit Guadalajare i Helvetije Anaitasune te susrete u Ligi prvaka protiv Celja i Savehofa.

Gojun je odmah nakon operacije pušten na kućnu njegu, a u Split će biti još sedam dana nakon čega se vraća u Madrid gdje će početi s laganim treninzima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.02.2013. u 11:06
    Brzi oporavak!!
    Obrisan korisnik