Nogomet

Video: Eduardo i Kranjčar zabili, Srna asistirao u prijateljskim ispitima

Ante Zovko • subota, 02.02.2013.
Video: Eduardo i Kranjčar zabili, Srna asistirao u prijateljskim ispitima
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativci bili su iznimno raspoloženi u prijateljskim utakmicama kijevskog Dynama i Šahtara igranih u sunčanoj Španjolskoj, a dvojac iz Dynama u subotu nije dobio priliku.

U Marbelli su se sastali Dynamo i Anži Mahačkala, za koji je zaigrao i dojučerašnji Šahtarov napadač Willian kupljen posljednjeg dana siječnja za 35 milijuna eura.

Završilo je 2:2, a Niko Kranjčar pogodio je za vodstvo Kijevljana u dvadesetoj minuti. Bio je i jedini od hrvatskih reprezentativaca na terenu jer Ognjen Vukojević i Domagoj Vida nisu nastupili. Napustio je igru u 52. minuti.

Golovima Boussoufe i Žirkova, Anži je uspio preokrenuti na 1:2, a Santos je autogolom postavio konačni susret.

Šahtar je osvojio pripremni turnir u La Mangi pobijedivši 2:1 poljski Widzew Lodz. Darijo Srna asistirao je Mhitahrjanu za vodstvo u 18. minuti, a na 2:0 povećao je Eduardo u 82. nakon što je ušao u igru u 70. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.02.2013. u 01:36
    po ovim izvještajima mi se čini da su i Eduardo i Srna u dobroj formi. super za reprezentaciju!
    Obrisan korisnik
  • 280402.02.2013. u 22:53
    Gosp. Ante Zovko je tipični novinar koji nije ni snimku pogledao, pa piše nebuloze. Naime, ako pažljivo pogledate snimku možete vidjeti da je kod kornera koji je prethodio Kranjčarevom golu u gužvi bio i Vida koji je poslije gola čestitao Kranjčaru. Vida ima br.24. Toliko o kompetentnosti novinara.
    2804