Nogomet

Ronaldo: "Želio sam okršaj s Manchester Unitedom već neko vrijeme"

Maj Gašparac • petak, 08.02.2013.
Ronaldo: "Želio sam okršaj s Manchester Unitedom već neko vrijeme"
Foto: EPA

Dvoboj Real Madrida i Manchester Uniteda bit će onaj koji će privlačiti najviše pažnje u osmini finala Lige prvaka. Na tu utakmicu osvrnuo se nogometaš španjolske momčadi Cristiano Ronaldo, koji je u Kraljevski klub stigao iz aktualnog engleskog viceprvaka...

Ponajbolji igrač Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo, najavio je dvoboj s Manchester Unitedom, svojim bivšim klubom, u osmini finala Lige prvaka. Napadač vjeruje u dobru igru i prolazak svoje momčadi u četvrtfinale.

"Prije ždrijeba sam vjerovao da ćemo izvući Manchester United. Htio sam igrati protiv njih već neko vrijeme", izjavio je Ronaldo u razgovoru za uefa.com.

Ronaldo je bio član Manchester Uniteda u razdoblju od 2003. do 2009. godine: "Imam sjajna sjećanja na vrijeme koje sam proveo tamo. U Manchesteru sam bio šest godina i stvorio puno prijatelja. Bit će to utakmica s mnogo emocija", rekao je Portugalac.

Ronaldo je zatim prokomentirao momčad Crvenih vragova, o kojoj ima visoko mišljenje. "Oni su ekipa kojoj uvijek ide dobro, svake godine su na vrhu i jako ih poštujem. Radit će se o vrlo teškim utakmicama, što se posebno odnosi na onu u Manchesteru."

No, Ronaldo smatra da će njegova trenutna momčad ići dalje: "Vjerujem da će sve proći dobro. Po mojem mišljenju, Real Madrid ima bolju momčad , ali to moramo pokazati na terenu", poručio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.02.2013. u 00:08
    ništa od toga!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.02.2013. u 21:28
    odličan ovaj crni dres portugala
    Obrisan korisnik
  • Hektor33308.02.2013. u 17:06
    jesi siguran da to želiš
    Hektor333