Nogomet

Drogba: "Moj i Sneijderov dolazak u Galatasaray poruka je europskim klubovima"

Josip Piršljin • subota, 09.02.2013.
Drogba: "Moj i Sneijderov dolazak u Galatasaray poruka je europskim klubovima"

Turski velikan Galatasaray ove je zime doveo dva "kapitalca" s kojima želi daleko dogurati u Ligi prvaka. Takvih je ambicija i Didier Drogba koji je stigao u Istanbul na opće oduševljenje navijača.

Najprije je na ulicama Istanbula bila "ludnica" kada je pristigao Wesley Sneijder, a slično se ponovilo i kada se u Turskoj pojavio Didier Drogba, napadač iz Obale Bjelokosti. Došao je iz kineskog Šangaja i u Europi ponovno želi "oživjeti" karijeru.

Drogba je otkrio što ga je navelo da potpiše ugovor s Galatasarayem, te tko ga je savjetovao oko izbora novog kluba.

"Prije potpisa ugovora razgovarao sam s Emmanuelom Eboueom, ali i s Joseom Mourinhom i nekim drugim dečkima. Svi su mi rekli da je Galatasaray iznimno velik, strastven i jedinstven klub", kazao je za klupsku televiziju.

Drogba se vratio iz Južnoafričke Republike gdje je njegova Obala Bjelokosti ispala iz Kupa nacija. S reprezentacijom nije uspio osvojiti trofej, ali se nada kako će s Galatasarayem pokvariti planove velikim klubovima u Ligi prvaka.

"Moj i Sneijderov dolazak u Galatasaray poruka je europskim klubovima. Želim ponovo osvojiti Ligu prvaka. Napravit ćemo sve u osmini finala protiv Schalkea. Spreman sam i ubrzo ću moći igrati", kazao je bivši igrač Chelseaja koji će na leđima nositi broj 12.

Foto: www.galatasaray.org

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.02.2013. u 15:04
    drago mi je što se vratio prerano je za kinu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.02.2013. u 19:15
    *nido nije niti Schalke ništa posebno pokazao svojim posljednjim igrama,..zadnjih 6 utakmica su upisali tek 1 pobjedu,1 remi i 4 poraza..Mislim da Galatasaray ima veće šanse za pobjedu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.02.2013. u 16:06
    Drogba je brzo shvatio da je ipak Europa za njega i njegove kvalitete.Ima još vremena za istok
    Obrisan korisnik
  • nido09.02.2013. u 15:01
    Nije im svejedno ali ce proci Galatu sigurno. Ovi su samo napuhali sve do neba a igrama nista ne pokazuju posebno...izgorit ce, Schalke ce ih izbaciti i to bez puno muke.
    nido
  • Bogomdani09.02.2013. u 14:55
    Schalkeu sigurno nije svejedno...
    Bogomdani