Nogomet

Kijevljanima treće mjesto, Kranjčar zabio protiv Gruzijaca

Branimir Korać • nedjelja, 10.02.2013.
Kijevljanima treće mjesto, Kranjčar zabio protiv Gruzijaca
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši kijevskog Dynama osvojili su treće mjesto na Marbella Cupu pobjedom protiv gruzijskog Torpeda iz Kutaisija 4:2. Strijelac jednog od četiri pogotka za Ukrajince bio je Niko Kranjčar...

Kijevski Dynamo nastup na Marbella Cupu završio je na trećem mjestu nakon što je u dvoboju za tu poziciju bio bolji od Torpeda iz Kutaisija s 4:2.

Od Hrvata u redovima Kijevljana jedino je Domagoj Vida zaigrao od prve minute i na travnjaku je proveo 58 minuta kada ga je zamijenio Sidorčuk. Niko Kranjčar ušao je u igru u 33. minuti umjesto Garmaša, a u 76. minuti zamijenio ga je Kravec. Ognjen Vukojević je od 58. minute igrao umjesto Velosa.

Kijevljani su dominirali susretom 70 minuta i već nakon sat vremena igre imali su visokih 4:0.

Na poluvremenu je bilo 2:0 zahvaljujući golovima Jarmolenka i Mehmedija da bi na startu drugog dijela na 3:0 povisio Bezus na asistenciju Kranjčara koji je u 62. minuti sam poslao loptu u mrežu nakon lijepe solo akcije.

Do kraja susreta Gruzijci su uspjeli smanjiti rezultat golovima Datunašvilija i Sabanadzea.

Spomenimo kako je pripremnu utakmicu igrao i Dnipro i to protiv Krasnodara, no meč je prekinut na kraju prvog poluvremena zbog naguravanja i udaranja igrača na travnjaku.

Pripremne utakmice:
Dynamo Kiev - Torpedo Kutaisi 4:2
Dnipro - Krasnodar 0:0 (prekid)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!