Nogomet

Hulk priznao da je u Zenit došao zbog novca

Josip Piršljin • srijeda, 13.02.2013.
Hulk priznao da je u Zenit došao zbog novca
Foto: EPA

Brazilski nogometaš Hulk koji je svjetsku slavu stekao igrajući za Porto, otkrio je razloge transfera u Zenit na početku sezone. Napadač je istaknuo kako je prije svega bio primamljen financijskom ponudom.

Iako je imao priliku igrati u jačim europskim ligama za slavnije klubove, Hulk je na početku tekuće sezone odlučio otići u ruski Sankt Peterburg. Nije odolio pozivu Zenita, a objasnio je i zašto.

"Neću vam lagati, ja sam nogometaš i morao sam iskoristiti trenutak kada mi je Zenit poslao izdašnu financijsku ponudu", otkrio je brazilski napadač koji je za Porto zabio 54 golova u portugalskom prvenstvu.

"Htio sam nove izazove i moralo je to biti u nekoj drugoj ligi jer sam s Portom osvojio sve što se moglo u Portugalu. Primio sam različite ponude od klubova iz Engleske, Italije i Španjolske, ali nismo se dogovorili", kazao je.

Hulk se na kraju požalio kako ga pojedini igrači u Zenitu ne vole i ne respektiraju.

"Neki suigrači mi sude, a da me uopće niti ne poznaju. Misle da ja samo želim biti glavna zvijezda u klubu. Ali, to nije istina. Ne želim biti zvijezda, želim pomoći klubu i želim da se meni pomogne. Siguran sam kako će se to i dogoditi", zaključio je 26-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 11:37
    Raul je dijete Reala i igrao bi vječno za Real da ga Murina nije potirala da oslobodi prostor za druge kao što se sada izdrkava na Casilasu, još jednom iz njihove škole. Nakon toga im ostaju još 2-3 igrača iz svoje škole u kadru pa da se i Real može prekrstiti u Internazionale jer neće imati... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • kaiser1314.02.2013. u 10:47
    Nije li Modrić imao financijski isplativiju ponudu od PSG-a?
    kaiser13
  • Jon Snow13.02.2013. u 19:22
    I šta sad što je ošao u Rusiju? On je nogometaš i neće vječno moći igrati i osigurao si je egzistenciju i za sljedeće dvije generacije što je u tome loše? Vi kao ne bi? Spominjete Raula ja ga beskrajno cijenim kao igrača, ali nije ni on za kikiriki igrao u Realu.
    Jon Snow
  • Obrisan korisnik13.02.2013. u 18:50
    Wow kakav šok :D Zar je stvarno došao u Zenit radi novca ? :O A ja mislio da mu je san igrati u Zenitu odkad je bio mali dječak :D:D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.02.2013. u 18:36
    nije "ćega" nego "čega" nepismena nakazo.
    Obrisan korisnik