Nogomet

FIFA dozvolila Drogbi registraciju i prelazak u redove Galatasaraya

Branimir Korać • srijeda, 13.02.2013.
FIFA dozvolila Drogbi registraciju i prelazak u redove Galatasaraya
Foto: EPA

Više nema nikakvih prepreka za nastup Didiera Drogbe u dresu Galatasaraya. Sjajni Bjelokošćanin dobio je dozvolu Fife za prelazak iz Shanghaija u Galatasaray...

Bombastičan prelazak Didiera Drogbe u redove Galatasaraya, pokušao je osporiti njegov sada već bivši klub Shanghai Shenhua, međutim FIFA je odlučila kako nema zapreka za ostvarenje ovog transfera.

Kako je bilo problema u isplati ugovornih obaveza koje su se neredovito izvršavale, Drogba je zaigrao na tu kartu i slijedom toga zatražio je od Fife dozvolu za prelazak.

"Neovisno Fifino arbitražno tijelo dalo je dozvolu Turskom nogometnom savezu za registraciju Didiera Drogbe", objavila je FIFA potvrdivši kako je neizvršavanje ugovornih obaveza omogućilo Drogbi prelazak u Tursku.

Drogba bi tako mogao debitirati već u petak kada Galatasaray u sklopu turskog prvenstva gostuje kod Akhisara. Inače, jedan od najboljih napadača svijeta u posljednjih nekoliko godina drugo je veliko pojačanje Galatasaraya nakon što je u dresu istanbulskog diva već debitirao Wesley Sneijder.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!