Nogomet

Sneijder: "Inter je odbio Unitedovih 20 milijuna eura za mene. Htio sam otići, ali nisu mi dopustili"

Josip Piršljin • petak, 15.02.2013.
Sneijder: "Inter je odbio Unitedovih 20 milijuna eura za mene. Htio sam otići, ali nisu mi dopustili"
Foto: Davor Sajko

Bivši igrač milanskog Intera i jedna od dvije zvijezde u Galatasarayu, Wesley Sneijder, otkrio je kako je skoro završio na Old Traffordu. Manchester United ga je prošle godine htio kupiti, ali čelnici Nerazzurra to nisu dozvolili.

Nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder dugo je držan "na ledu" od strane vodstva Intera, a potom je za vrijeme siječanjskog prijelaznog roka otišao u turski Galatasaray. Iako je sretan novim klubom, Sneijder je otkrio kako je u 2012. godini zamalo postao igračem Alexa Fergusona.

"Manchester United je ponudio 20 milijuna eura za mene, ali Inter je odbio tu ponudu", kazao je nizozemski veznjak koji bi rado zaigrao u engleskom Premiershipu i na Old Traffordu.

"Htio sam otići, ali nisu mi dopustili. Nakon toga čelnici Intera su od mene tražili da u ugovoru smanjimo moja primanja. Nisam htio na to pristati", rekao je.

"Zbog tog su me razloga stavili na tribine tri mjeseca. Imao sam problema s predsjednikom i Real Madrida i Intera, zaključio je Sneijder. Nizozemac se sada nalazi u Galatasarayu gdje je postao najveća zvijezda momčadi zajedno s Didierom Drogbom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 18:13
    Sneijder se pravda. Malo je prekasno za to. Ne bi tebe sad Sir Alex uzeo. Taj ne moli dva put.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 16:03
    da te man utd htio mogao te kupiti za 7,5 mil eura, kao galata.. ali sir alex ne želi unositi nemir nebuloznim plaćama u svlačionicu.zato sad uživaj protiv kasimpase i inih. al ahli i slične destinacije neće pobjeći.
    Obrisan korisnik
  • matbaric15.02.2013. u 14:44
    E Moratti Moratti sad bi imali jos jednog super veznjaka na Old Traffordu.
    matbaric