Nogomet

Milan Baroš ponovno u Češkoj, Isco spreman napustiti Malagu

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 18.02.2013.
Milan Baroš ponovno u Češkoj, Isco spreman napustiti Malagu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Češki napadač Milan Baroš vratio se u domovinu i nakon odlaska iz Galatasaraya nosit će dres Banika iz Ostrave. S druge strane, jedan od ponajboljih igrača Malage Isco sprema se na odlazak iz tog španjolskog kluba.

Bivši napadač turskog velikana Galatasaraya nakon odlaska iz tog kluba vraća se u Češku. Pridružit će se tamošnjem prvoligašu Baniku iz Ostrave, a ugovor je potpisao na godinu i pol.

"Milan Baroš potpisao je ugovor do 30. lipnja 2014. godine", službeno je priopćenje Banika, kluba u kojem je Baroš započeo svoju karijeru. U njoj je igrao za spomenuti Galatasaray, Liverpool, Aston Villu i Lyon, dok je član reprezentacije bio do ljeta 2012. godine.

Na promjenu kluba sprema se, pak, i Isco, jedan od najboljih igrača španjolske Malage. Klub je to koji se muči s financijskim problemima i 20-godišnji Španjolac očito će sreću potražiti negdje drugdje, čime bi donio značajnu novčanu pomoć Malagi.

Proteklog mjeseca debitirao je u seniorskoj reprezentacije Španjolske, a u ugovoru ima klauzulu o mogućem odlasku ako netko ponudi 30 milijuna funti. To su navodno spremni učiniti u Chelseaju i Manchester Cityju.

"Spreman sam se žrtvovati za dobrobit kluba. Ne bih imao problema s prihvaćanjem ponude drugog kluba kako bih pomogao Malagi da se oporavi", riječi su ovog igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.02.2013. u 15:49
    Malaga u fin.. problemima zar tamo nije prisutan arapski kapital,stoga uspoređivanje s citijem je potpuno nepotrebno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2013. u 20:11
    uspoređujem njegov potencijal sa silvinim jer smatram da moze dostici tu razinu i da se za takvog igraca moze dati 30 milijuna...a naravno da je u ovom trenutku silva napravio 10 puta vise toga u karijeri...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2013. u 20:02
    Silva je bio tri godine najbolji igrač Valencie koja je onda bila prva iza Reala i Barcelone, najbolji igrač Cityja u zadnje tri sezone zajedno sa Yayom, vjerojatno najbolji španjolski veznjak trenutno poslije Inieste i ti njega uspoređuješ s Iscom koji je zabio 4-5 golova nekim lapanima iz donjeg... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2013. u 19:50
    isco je jedan od najtalentiranih igraca generacije i moze biti cak i bolji od recimo davida silve...pa ako mislite da silva ne vrijedi 30 milijuna onda naravno ne vrijedi ni isco...vama na procjenu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2013. u 19:34
    ako modrić ide za 40 milja može i isco za 30
    Obrisan korisnik