Košarka

Fenerbahče Ülker slavio u Mersinu, Bogdanović ponovno među boljima

Ivor Krapac • utorak, 19.02.2013.
Fenerbahče Ülker slavio u Mersinu, Bogdanović ponovno među boljima
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Fenerbahče Ülker u ponedjeljak je bio uspješan na gostovanju u Mersinu u 18. kolu turskog košarkaškog prvenstva. Momčad Simonea Pianigianija slavila je s četiri poena prednosti protiv Mersina, a Bojan Bogdanović bio je među vodećim adutima pobjednika...

U utakmici koja je bila izjednačena kroz sve četiri četvrtine, Fenerbahče Ülker došao je do nove pobjede u turskom prvenstvu s 81:77 u gostujućem ogledu s Mersinom. Momčadi koju vodi Simone Pianigiani to je bila četvrta uzastopna prvenstvena pobjeda, a s njom su popravili vlastiti omjer na 16-2, za proboj na vrh ljestvice. Jednaki broj pobjeda i poraza ima i Banvit, koji je na drugom mjestu zbog slabije koš-razlike.

Bojan Bogdanović je na putu do Fenerbahčeove pobjede ubilježio 13 poena, po četiri skoka i asistencije, uz 3/10 iz igre, 2/5 za dvicu i 1/5 za tricu, a 6/6 iz slobodnih bacanja.

David Andersen istaknuo se sa 17 poena, Omer Onan s 14 poena i četiri skoka, a Oguz Savas s 12 poena i četiri skoka. Ali Karadeniz je s 24 poena i sedam skokova vodio Mersin, dok su se Willie Solomon i Alex Scales pridružili s po 13 poena, Solomon i s pet skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!