Nogomet

Pique: "Suci ponekad griješe, ali isprika nema", Puyol: "Težak udarac za Barcelonu"

Borna Rupnik • četvrtak, 21.02.2013.
Pique: "Suci ponekad griješe, ali isprika nema", Puyol: "Težak udarac za Barcelonu"
Foto: EPA

Igrači Barcelone nisu imali razloga za zadovoljstvo nakon gostovanja na San Siru. Stoperski par Carles Puyol - Gerard Pique priznaje da su si Katalonci, na kraju krajeva, sami krivi za vrlo nezgodan rezultat...

Talijanski Milan stekao je veliku prednost u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone. Na uzvrat putuje s obećavajućih 2:0 u džepu, a igrači pod vodstvom Jordija Roure, pomoćnika Tita Vilanove znaju da nisu odigrali kako treba.

"Ovo je težak udarac za Barcelonu. Znali smo i prije početka da neće biti lako igrati protiv Milana. Postavili su se vrlo borbeno, agresivno, i gotovo nam uopće nisu dali igrati", komentirao je kapetan momčadi Carles Puyol.

Prekaljeni španjolski reprezentativac svjestan je da Barcelona nije prikazala ono što se od nje traži: "Kontrolirali smo većinu utakmice, ali nismo mogli stvoriti prave prilike. Štoviše, Milan je bio čvrst u obrani, a uspio je dva puta i zabiti".

"U uzvratu moramo igrati drugačije. Vjerujemo u svoje sposobnosti, ali ne mogu govoriti o postotku šansi za prolaz u četvrtfinale. Dat ćemo sve od sebe, sada nam je uzvrat protiv Milana poput finala", zaključio je Puyol.

Njegov suigrač Gerard Pique ističe kako je sudac pogriješio kada nije zaustavio igru zbog Zapatinog igranja rukom prije prvog pogotka Milana, ali ne želi to koristiti kao alibi.

"Rezultat je loš, izgubili smo koncentraciju nakon prvog gola. Moramo se poboljšati, naučiti lekciju i spremni dočekati uzvrat. Možda i nismo tako dobri kako se priča, ali ipak smo Barcelona i moramo pokušati proći u četvrtfinale. Suci ponekad griješe, ali isprika nema".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 23:10
    Alexis je smiješan ove sezone, ni prošlu nije odigrao na nekom zavidnom nivou.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 22:57
    Balans i nemogu naci momentalno posto imaju invalide pored Mesiija u napadu (Aleksis i Pedro)a Villa uporno dreme na klupi....... (mada u zadnih par danas bio u bolnici)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 22:11
    Tako je sada, nažalost. Dok prije par sezona kad je bio onaj ubojiti trioHenry Messi Eto'o, zabili su 99 golova zajedno. I to je ono što sada treba Barci, raznovrsnost. Messi jest zabio 37 golova u ligi, a iza njega najbolji strijelac je Villa sa samo 6 golova, nije dobro, treba naći neki balans.
    Obrisan korisnik
  • gerrard21.02.2013. u 21:15
    apsolutno se slažem..kada je messi bezopasan, barce je, gotovo bih rekao, prosječna momčad..jer previše ovise o messiju
    gerrard
  • johnny00821.02.2013. u 20:42
    wow, tu je opasno napisat nes protiv barce vidim, odma brdo minusica dolete
    johnny008